bambi

Tävling: Vinn en valfri skötväska från Willvin



För ett tag så fick jag en ny skötväska från Willvin, ni kanske minns min recension? Nu har även ni chansen att vinna en egen skötväska från Willvin (värde upp till 1095 kr)!



För att vara med och tävla om en valfri skötväska från Willvin så behöver du bara besöka deras hemsida och välja ut din favorit bland alla deras fina skötväskor. Jag valde en Willvin Napped Brown är verkligen jättenöjd med den! Motivera gärna varför just du ska vinna!


Tävlingen avslutas den 1 oktober.
#1 - johanna med tyra och otto

Willvin Magnificent vill jag vinna, har en usel skötväska till min två barn, får inte plats mkt alls och den ör söndrig. Har trånat efter willvin sen första ggn jag såg den. Har man 2 barn som du vet så är det mkt grejor som ska med och willvin rymmer just alla dem grejorna.



hoppas hoppas

kram

#2 - Beatrice, mamma till Robin

Jag vill vinna Willvin All-In-One väskan :) Helt enkelt bara för att den är så himla snygg och vi behöver verkligen en ny skötväska då den vi har nu är trasig och konstiga fläckar på...

#3 - Lena -Chokladmamman

Jag skulle vilja vinna en Willvin Leatherette Burgundy. Jag skulle verkligen vilja ha en ny skötväska och denna är ju bara SÅ snygg. Den skötväskan jag har nu följde med vagnen och är över två år gammal. Nu när jag fått en till iten skulle det behövas en ny och denna verkar ju bra till två barn.

Håller tummarna!

#4 - Malin och lilla Oliver

En Willvin Leatherette Brown skulle vara den perfekta skötväskan till mig och sonen.

Förutom allt vanligt som man stoppar ner i skötväskan så har vi ett antal mediciner och diverse annan medicinsk hjälp som måste följa med när sonen ska ut. Skötväskan vi har idag räcker inte till. Och jag har hört av andra "funkis"mammor att Willvins väskor är super och rymliga. Är det dags för en mamma till en liten kille med funktionsnedsättning att få en nu?!

#5 - Maja

Jag vill vara med och tävla!

Min favorit är Willvin Leatherette Burgundy. Den verkar väldigt rymlig och praktisk. Perfekt för oss som straxt ska ha vårat andra barn. Vi behöver mer plats i skötväskan nu när vi ska ha två blöjbarn.

#6 - Jennyli

Jag skulle vilja vinna Willvin Napped Black. Materialet såg urhärligt ut!



Köpte en svart Skip-Hop till första barnet som kom 2006, och nu när barn nr 3 är fem månader är skiphopen ordentligt sliten. Den har varit en riktig trotjänare till alla tre, och jag tror att Willvins rymliga väska vore en värdig ersättare! För gudarna ska veta att en rymlig väska är ett måste när man ska iväg med tre små hjärtegull. Dessutom så planerar vi för barn nr fyra, så en ny skötväska är ett måste! =)

#7 - Sandra

Åh, nu provar jag igen! Jag vet inte hur många tävlingar jag varit med i för att tävla om en Willvin, men har inte haft någon vidare tur. Om vi har turen att vinna så skulle jag välja en Willvin Leatherette Beige. Så underbart snygg! Jag har länge sneglat på den, men sambon tycker det är alltför mkt pengar att lägga på en skötväska.. Så i nuläget har vi en billig variant som går mig på nerverna. Jag hittar ingenting i väskan och det går inte ens fästa den på vagnen! Riktigt usel. Skulle känna mig så lyxig med en Willvin till sonen (och resten av alla andra barn som Nicklas säger att vi ska ha!)



Håller tummarna hårt

#8 - Sara Eriksson

Ååh, vill jätte gärna ha en Willvin napped black.



Vi köpte en beg vagn och med följde den skötväskan sämsta skötväskan i världen knapparna lossnade och vi köpte en ny SkipHop väska men de är ännu mer värdelös, hittar ingenting och inte heller går de att stänga de stora facket om väskan är full av grejer (magnet knapp) enda som är bra är att de är samma hänga på vagnen funktion sompå Willvin och den älskar jag.



#9 - carro

Hej! skulle gärna vilja vinna en Willvin Napped Black, väntar mitt andra barn, och skötväskan till det första barnet har gett upp helt, så nu ligger alla saker under vagnen i en enda röra.... har det väldigt svårt ekonomisk eftersom jag är förtidpensionär, så jag skulle bli överlycklig om jag vann den här sötväskan! :D

#10 - Stina

Jag har bara hört gott om denna väska. Skulle gärna vinna en Leatherette Beige. Jag skulle vilja vinna eftersom jag i dec kommer ha TVÅ blöjbarn med endast 12 månader emellan. En ordentlig skötväska är ett måste och den jag har nu är en sådan som medföljde vagnen. Inget bra alls - trasig, rymmer 5 blöjor i taget och jag måste ha en extra påse med mat och vatten till Bella. Väldigt opraktiskt och tar mycket plats från varukorgen under vagnen...



Nu håller jag VERKLIGEN tummarna!



Kram Stina

#11 - Lina

Efter timtals letande efter den "perfekta skötväskan" till vårt första barn tittade jag in på din blogg och läste din recension ang Willvin och föll direkt. Väldigt snygg och praktisk - har inte det där typiska "skötväskeutseendet" och det är precis det jag har letat efter.



Skulle vi ha den stora äran att vinna skulle vi välja en Willvin Napped Brown.

#12 - LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

Jag vill vinna en Willvin Leatherette Brown



Och varför ska jag vinna? Jag har två barn. När jag fick min första så tyckte min allvetande make att skötväska behöver man inte. Så jag köpte aldrig någon. Och nu har jag helt enkelt inte råd längre.



Min "skötväska" som jag nu ser ut såhär:

http://ladydahmer.blogg.se/images/2010/sktvskan_107854534.jpg



Jo du ser rätt. Jag stoppar allt viktigt i suffletten på min barnvagn. Där trängs blöjor och ombyte ihop med gamla bananskal och barnmatsburkar. Ibland snor jag makens manbag för att ha kreditkort i, men det är ju liksom inte heller schysst - vad ska han ha för väska då?



Som du ser så är jag (och manbagslösa maken) desperata.



Därför borde jag vinna.

#13 - LADY DAHMER

(eller en Willvin Magnificent) (fan va svårt)

#14 - emelie

Jag hoppas på en Willvin All-In-One!



Jag väntar mitt första barn i månadskiftet okt/nov och är pirrig som aldrig förr!! Och överlycklig över att ha haft en sån underbar graviditet. Nu börjar slutet närma sig och en lite present så här på slutet är aldrig fel..



Trevlig helg! Kramar emelie

#15 - Jempajenny

Jag skulle så gärna vilja ha en Willvin Magnificent!



Inom en relativt snar framtid kommer jag att bli tvåbarnsmamma och med det kommer behovet av en skötväska med gott om plats för två barns alla grejer. Min nuvarande skötväska håller på att trilla isär, så jag använder en vanlig axelremsväska. Men den kommer att vara alldeles för lite till två barn!



Så därför skulle det sitta som en smäck att vinna en fin-fin Willvin!

#16 - Anonym

Hej jag skulle vilja vinna Willvin Leatherette Burgundy för den var så snygg i färgen och bra tyg . Jag har bara en dubbel skötväska viljet är jobbigt när man bara har 1 barn skulle vara snyggare med en snygg enkel väska. Samt denna skulle jag kunna använda fast jag inte hra barnvagnar med... håller tummarn! MVH Linda

#17 - Nathalie-mamma till Athida

Oh, skulle gärna vilja vinna en Willvin Leatherette Brown. Skulle passa perfekt till allt som måste med i väskan, både kläder, blöjor, tvättlappar, mat och lite leksaker och nån bok som Athida kan sysselsätta sig med om hon blir uttråkad.

#18 - Maria

Jag skulle vilja vinna en Magnipack. Vår lilla kille tycker det är roligare att åka bärsele än vagn och då skulle det vara praktiskt med en ryggsäck att ha med sig det nödvändigaste i.

#19 - tessan

vore så kul med en Willvin Magnificent! har kvar vår skip hop från första sonen men efter något år med honom och ändrad smak är jag inte riktigt nöjd. Svårt att hitta i stora facket där allt hamnar tillsammans =CH dengår inte stänga ordentligt!!



#20 - Emma

Jag skulle vilja vinna en Willvin Magnificent!

Jag har sedan februari då min son föddes använt en gammal och sliten skötväska. Allting man stoppar i den åker ner i botten och man kan aldrig lyckas manövrera den med en hand för den är för sladdrig. Så det skulle vara perfekt med en Willvin! Har hört så mycket gott om dom!

#21 - Helena - mamma till Alexander

Jag skulle gärna vilja vinna Willvin Magnificent då den både ser snygg och praktisk ut.



Jag vill vinna för att jag är i stort behov av en ny sköntväska men tyvärr är det väldigt dyrt med en skötväska av bra kvalité, så just nu har jag inte råd, därför är jag gärna med i denna tävling!

#22 - Maria

Hej Bambi!

Jag vill jättegärna vinna en Willvin napped black! Vi har en son som är lika gammal som Zack och väntar nu vårt andra barn. En Willvin verkar vara den perfekta skötväskan för två blöjbarn! Det låter jättebra att den är uppdelad i två fack då barnens saker är nog så svåra att hitta i en vanlig väska, med ett enda stort fack. En annan positiv sak med väskan är de integrerade vagnspännena, då kommer jag kunna använda väskan även på den framtida dubbelvagnen! Perfekt!



Mvh Maria

#23 - Cizzi

Vi väntar vårt första barn i januari och en Willvin Magnificent skulle passa oss perfekt! Den är både snygg och verkar praktisk.

#24 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar. Skulle vilja vinna en Willvin magnificent i svart.



Om jag vann skulle jag ge den som present till min bror och sambo, de väntar smått vid årsskiftet och behöver en bra skötväska.



Har tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2010/september/skotvaska-110.html

#25 - linn

min favorit är Willvin Magnificent. jag och min pojkvän har försökt fått barn nu ett tag, det går inte så bra för att jag har pcos. men jag hoppas på att det funkar snart så jag bunkrar bebissaker enormt! en sån här skulle passa oss perfekt!

#26 - Liselotte

Hej! Jag vill jättegärna vinna en Willwin napped black, verkar vara en perfekt skötväska. Vinner jag skulle jag överraska min dotter och ge den till henne och hennes nyfödda son. Hon har ingen skötväska och saknar verkligen en. Hoppas på tur, Liselotte.

#27 - mathilda

En Willvin Leatherette skulle jag vilja vinna så jag kan överraska nån av mina svägerskor... Jag har en Willvin och älskar den och dom båda är lite avundsjuka :)

Vi har alla vår trea nu och man kan nog säga att treorna kom som små surpriser, det härliga är att dom kom med väldigt kort mellanrum, från slutet av januari till början av april blev kusinskaran 9 istället för 6 :) Vem av de små kusinerna som ska få en Willvin hängande på sin vagn vet jag inte än, eller så kanske det blir båda för vinner jag hos dig har jag ju faktiskt möjlighet att köpa en till så båda får :)

#28 - Linda

Vill absolut vara med och tävla om en Willvin Napped Brown och min motivering är enkel men jag har en snart tio årig gammal brio skötväska och den har liksom gjort sitt så jag är verkligen i behov av en ny



Länkar här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/september/vinn-en-skotvaska.html



Hoppas på tur

Kram Linda

#29 - Linda

Hej Bambi!

Flirtar lite med din utländska uppväxt och lämnar följande bidrag:



Med en Willvin Leatherette Brown

har man allt när man drar ner på town. 

Blöja, napp och pipande clown,

allt utom bebis i den läggs down. 



Håller en tumme och hoppas på luck! ;o)

/Linda

#30 - Sara

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna en willvin napped brown. Dom ser så snygga å praktiska ut. Ser mer ut som en handväska än en skötväska. Skulle vara jättebra med en ny för sonens alla saker som ska med. Får plats med så lite i den vi har nu :)

#31 - Sandra - mamma till Molly

Åhh jag vill vara med och tävla!

Jag vill gärna vinna däför att jag verkligen behöver en ny praktiskare skötväska åt mig och min dotter. Den vi har nu är en liten Brio som följde med när vi köpte vagnen. Den är liten och opraktiskt åt oss eftersom Molly äter ersättning. Den är ofast överfull med saker och svår att stänga igen vilket blir jobbigt nu när der regnar och snart kommer snön. Får bara plats med två blöjor i väskan vi har nu och jag har hört att Willvins smarta underdel är skitbra för just blöjförvaring! :)



Nu hoppas jag på tur! /Sandra

#32 - Josefine

Willvin Magnificent skulle jag bli superglad över att vinna då jag inte har någon skötväska. Trodde innan min son kom att jag inte skulle behöva någon och valde därför att inte köpa. Det visade sig ganska snabbt att jag hade fel, fel, fel.. Nu är lilleman tre veckor, och jag börjar redan bli ganska så trött på att inte ha någon skötväska.. Hade därför blivit superglad övet att vinna en!

#33 - Lillan

Åh jag skulle bli jätteglad för en Willvin Napped Black. Jätteläcker. Så snygg och praktisk att den även skulle användas som handväska emellanåt. :)



#34 - jenny

En Willvin Magnificent hade varit så kanonbra!

Jag väntar just nu mitt första barn, och har börjat kolla en del på olika saker som man behöver, där bland skötväska. Jag har hittat massa bra recenssioner om just Willvin's skötväskor som gjort att jag kollat upp dem lite extra.

Rymliga och riktigt snygga och stilrena, klart man fastnat för en sådan. Mycket bättre blir det banne mig inte :D

/Jenny

#35 - Malin.S

En Wilvin Magnificent vore kanon att vinna! Väntar min första nu och det är en djungel därute med ALLT man måste ha, dessutom kostar allt betydligt mer än man kunde ana! Så att vinna denna fina väska vore så sweet =)

#36 - Emelie, mamma till Elliott o gravid med nr2

ooo..va trevligt att man får en chans att försöka vinna en Willvin. HAr länke suktat efter en o försökt o vinna en..skulle verkligen behöva en sådan skötväska nu när vi kommer o ha två barn här i hemmet i stället för ett. Skötväskan vi har nu är halvtrasig här och där och har inte alls mkt alternativ till förvaring om man säger så.. så hoppas verkligen att man har turen med sig denna gång =)



jag skulle gärna vilja vinna en Willvin napped black om jag nu mot all förmodan skulle vinna ;)

#37 - Matilda - Livet som ung tvåbarnsmamma

Åh jag hade önskat en Willvin multidad till pappan i famijen, nu med två barn så är vi ofta och flänger med varsitt barn och då är det svårt att veta vem som ska ha skötväskan och vem som ska få ha allt i en tråkig påse. Hade han en multidad så hade ju problemet varit löst! Och sen så var den snygg också hihi :)

#38 - Ester

Oh vilken bra tävling. Jag vill verkligen vinna en Willvin Leatherette Burgundy. Har en väska som man bara kunde fästa enkelt på handtaget på min dotters vagn, men nu sen lillasyster kom, för snart tre månader sen, är denna väska omöjlig att få med sig, så försöker packa på mig själv så mycket jag kan, men hälften kommer aldrig med ut. Behöver verkligen en väska att slänga över axeln eller som jag kan få plats med på vagnen!!! Håller tummarna!

#39 - alexandra mamma till tove

jag vill vinna en Willvin Leatherette Beige

och varför. jo för jag har inte råd med en ny skötväska och den jag har nu har gått sönder så jag har fått laga den provisoriskt. och jag vet inte hur länge det håller, och sen efter vi upptäckte att dottern inte tål engångsblöjor så nu använder vi tygblöjor och de får inte plats i skötväskan vi har nu.. så jag får ha en påse under vagnen. inte så kul speciellt inte när det regnar.

#40 - Lotta

Jag vill så gärna ha en Willvin Leatherette Brown!

Väntar mitt åttonde barn och det blir ju ofta så att man använder saker o kläder från de tidigare barnen. Jättebra förstås, men visst vore det himla kul med något nytt som dessutom är så jättesnyggt! Willvins skötväskor är ju skitläckra!

#41 - care69

Jag är gärna med!

Jag vill vinna en Willvin All-In-One dels för att den är snygg och sedan vill jag ha en funktionell skötväska. Att den är så snygg att man sedan kan använda den efter skötperioden är ju inte en nackdel heller.



Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2010/09/1-okt-vinn-en-valfri-skotvaska-fran.html

#42 - Linda

jag vill gärna vinna en "Willvin All-In-One" därför att detta är dröm-skötväskan! har i dag ingen riktig skötväska utan har tagit fram en gammal handväska modell störra som jag har tänkt använda i början til pyret då ekonomin inte tillåter en willvin i dagsläget.



ha en fortsatt trevlig helg!

#43 - Pia

Hej, vill gärna vara med och tävla om en Willvin. Om jag skulle vinna så kommer det att bli en välbehövlig överrraskande present till vänninan och hennes son.

Vid ev. vinst så skulle jag välja den snygga Willvin Leatherette Beige.



Pia

[email protected]

#44 - Jeanette

Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle vilja vinna mulitdad. Helt suverän!

#45 - Erica B

Willvin Magnipack är min absoluta favorit och den vill jag vinna då jag har en liten bebis i magen - en storebror utanför magen med bena fulla med spring. Att få upp skötväskan på ryggen kommer nog vara ett måste för att hinna med i svängarna nu efter jul.



Har en skötväska sen tidigare men den är grymt opraktisk och inte bärvänlig alls så jag håller mina tummar stenhårt nu!

#46 - J o H a N N a

jag är med :) min favvis är willvin magneficent och även den jag önskar att vinna. min motivering är helt enkelt att jag är värd att vinna en sån fin väska. dels för att ha den som skolväska och sen när de är dax att få barn att ha den som skötväska. skulle va så kul med nån "bebissak", då kanske bebisverkstan går lite mera framåt.... Så får jag kanske lite mera motivation i skolan som annars går lite segt just nu, med en sån fin och praktiskt väska att ha alla mina skolsaker i, väl organiserat på köpet...

#47 - J o H a N N a

jag är med :) min favvis är willvin magneficent och även den jag önskar att vinna. min motivering är helt enkelt att jag är värd att vinna en sån fin väska. dels för att ha den som skolväska och sen när de är dax att få barn att ha den som skötväska. skulle va så kul med nån "bebissak", då kanske bebisverkstan går lite mera framåt.... Så får jag kanske lite mera motivation i skolan som annars går lite segt just nu, med en sån fin och praktiskt väska att ha alla mina skolsaker i, väl organiserat på köpet...

#48 - J o H a N N a

oj jag råkade skicka 2 st ggr, var verkligen inte mening... så du inte tror jag försöker fuska eller så :)

#49 - Cattis

jag skulle vilja vinna en Willvin Magnificent



våram skötväska är sönder, så när man lägger saker i facken så hamnar ändå allt i botten.. helt rörigt.. skulle vara kul att vinna en hel och fin :D

#50 - Anna L

Jag har nyligen fått tvillingar och har även en tre-årig son. När jag åker iväg kan jag inte ha en vanlig skötväska då jag ska bära på två barn och samtidigt ha koll på min son. Hittade Willvin Magnipack och blev kär! Den kan jag ha på ryggen så jag kan bära barn samtidigt och vid behov snabbt hitta saker i inre och yttre fack. Jag känner att det är ett så stort projekt att ta sig iväg med barnen. Men väskan skulle betyda att jag lättare kan komma iväg och åka på utflykt. Tyvärr har jag inte råd att köpa den så jag hoppas så på vinst!!!

#51 - Mattias

Hej! Jag vill självklart vara med och hoppas på att vinna denna skönhet: Willvin Magnificent!



Som nybliven småbarnspappa njuter jag för fullt av livet,

Lär mig att ta vara på var dag och inte ta någonting för givet!

Högt upp på önskelistan min står prylar som underlättar vardagen för familjen den kära,

produkter som gör livet enkelt och som innebär mer tid över till mina nära!

Willvin Magnificent ligger mig därför varmt om hjärtat och är en produkt jag håller kär,

En väska som både är snygg och praktisk då jag barnens alla artiklar med mig bär!

Något sådant skulle för oss vara en dröm som blev sann,

Bambi kan förverkliga den om vi denna snygga skötväska vann!



Hoppas på tur!



Länkar också här: http://villduvinna.blogg.se/2010/september/1-okt-vinn-en-valfri-skotvaska-fran-willvin.html så att fler hittar hit!

#52 - Linda - En Vimsig Mamma

Nu är det nog den 10 gången vi provar på lycka om en willvin-väska.

Om vi skulle vinna så skulle vi vilja ha en

Willvin All-In-One.

Att få plats med alla saker som ska med till 2 stycken barn är omöjligt i en vanlig liten skötväska, och alla medeciner för allergi och astma tar den plats den gör =( så en willvin väska skulle rädda våra utflykter och våra promenader!

#53 - Therese - Eira Min Ögonsten

jag skulle vilja vinna Willvin Magnificent.



Har en skip hop sedan tidigare men det är vissa detaljer jag INTE gillar med den. T.ex att man inte kan stänga det "stora facket" upptill och att det inte är lock över dom två fickorna fram.

Men underbart nog har willvin redan åtgärdat dom "felen" på sin väska så den är ju helt ultimat! och facket under måste vara det smartaste någonsin!



Jag MÅSTE bara ha en sån skötväska :)

#54 - Beatrice Bäckstrand

Min skötväska gick sönder för ett tag sedan jag sedan dess har jag använt min gamla skolväska med Snobben på, utan extrafack eller innerfack. Det är inte lätt att hitta något när man behöver det med andra ord! Skulle verkligen behöva en ny skötväska med många fack!



Jag önskar en "Willvin All-In-One" om jag hade turen att vinna, vilket jag självklart hoppas på!

#55 - Marie

Jag önskar jag vann en Willvin Magnificent!



Jag och min man väntar vårt första barn och längtar efter att den är här hos oss! Innan dess är det dock mycket som ska fixas och att därför vore en vinst av den fiiina skötväskan en välkommen present!



Håller tummarna!

#56 - Emelie

Skulle bli fantastiskt glad om jag vann Willvin Napped Black. Har tyvärr inte råd att köpa en ny skötväska eftersom både jag och sambon studerar (och därmed inte har särskilt många kronor till övers) men en RIKTIG skötväska hade inte varit fel. Nu har vi en sportväska som suger åt sig fukt om det regnar ute, vilket innebär att extrakläder och blöjor blir våta och obrukbara.

#57 - Lisa W

Åh, jag skulle jättegärna vilja ha en Willvin Leatherette Brown om jag vann. Både jag och sambon är studenter, och har så långa utbildningar att studiemedlet inte räcker för alla terminer. Vi harvar oss fram med extrajobb, men kan aldrig unna oss eller sonen något extra - som en snygg skötväska istället för en vanlig skolväska från sportkedjan...

#58 - Sofie Grundel

Min favorit är Willvin Napped Brown . Skulle jättegärna vilja vinna en sådan! Väntar vårt andra barn i slutet av Oktober, allt är fixat men har fortfarande INGEN skötväska! Blev tipsad om denna väska och den vore verkligen perfekt! Hoppas på tur!

#59 - Jacks mamma *Ung, högskolestuderande mamma*

Håller tummar och tår för att jag vinner en Willvin Magnificent då vår skötväska faller isär, den har fått uthärda mycket packning då jag alltid har med mig halva hemmet känns det som ;)

#60 - Maria

Hej!



En tävling helt i min smak! Sedan min andra dotter föddes har jag haft en tygkasse som skötväska inmosad under syskonvagnen...Min gamla väska gick helt sönder för länge sedan. Plånbok etc har jag i fickorna. Visst fungerar det men det är inte praktiskt!

Jag skulle välja en Willvin Leatherette Brown som skulle passa superbra till min bruna Mountain buggy.

#61 - Elin

JAG VILL VINNAEN WILLVIN MAGNIFICENT!



denna fina praktiska skötväka skulle passa perfekt till mig och mina tvillingtjejer på 6 månader..sen tror jag den skulle passa bra på vår nya babyjogger citycelect=)

#62 - johan

jag skulle vilja vinna en Willvin Napped Black, min sambo gnäller alltid om att våran skötväska är för liten, och trasig, och att hon inte kan spänna fast den på vagnen för hon är reumatiker och spännena är så tröga på den vi har nu.

så jag skulle vilja göra henne glad och ge henne en ny, så hon får det lite lättare :)

#63 - Anna

MAGNIFICENT LEATHERETTE BROWN är den jag fastnade för! Jag har en relativt ny väska, men skulle gärna ha en väska att byta med för att matcha mig själv och det jag har på mig när jag är ute med vagnen! :-)

#64 - Emilia R

Hej Bambi!

Jag & min man är två nygifta studenter som väntar på en bebis och som mer än gärna skulle tacka & ta emot en Willvin Leatherette Brown.

Ha en bra dag :)

Kram

#65 - josi & g och j

Jag vill vara med och tävla om - en Willvin Leatherette Burgundy. Har två barn med 23 månaders mellanrum och skötväskan innehåller just nu - bara blöjor! Känns inte värt att packa ner så mycket annat för det hittar jag ändå inte.. Skulle inte ha något emot att vinna en väska som hjälpte till på traven med organiseringen!

#66 - Annika - familjebloggen med massor av tävlingar!

Jag skulle vilja vinna en MultiDad. Detta för att även Conny ska kunna gå med skötväskan utan att det ska vara "utmärkande". En multidad vore ju optimalt!!

Rasmus är nu nio månader och man har med sååå mycket grejjer när man går/åker nånstans. Snart (i januari) kommer nästa bebis... gissa om det kommer bli mängder av saker att ha med? :) En multidad vore toppen - så att Conny då kan ta med sakerna till Rasmus på ett snyggt sätt när han t.ex åker iväg på babysim med honom...



Håller tummarna!

Länkar också: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/september/bambi-1-oktober.html



Kram Annika

[email protected]

#67 - Lena

Hej du! Jag tycker att Willvin Magnificent är en favorit! Snygg och stilren. Som nybliven husägare och student finns det sällan pengar över till annat, och vi är VERKLIGEN i behov av en ny skötväska! Ha det!

#68 - Annelie

Jag skulle villa vinna den underbara Willvin Magnificent av den enkla anledningen att den vi har nu är blixtlåset trasigt på så den står alltid och gapar öppen vilken är hyffsat opraktiskt i regn och blåst här uppe i norr.

#69 - Kicki

Vinkvällar och långa nätter är puts väck,

för stickan visade plötsligt TVÅ streck?!

Hjärtat slog fortare och pulsen steg,

herregud - jag har ju inte ens ett "kneg".

Men när chocken lagt sig kom glädjen - förstås,

vi är båda studenter men det löser sig för oss.



Sex månader senare och nu sitter jag här,

med en bebis i magen - så älskad och kär.

Men för blivande föräldrar med CSN-ekonomi,

vore en skötväska från Willvin "pricken över i".



Willvin Napped Black

#70 - Petra

Jag vill gärna vinna Willvin Napped Brown - så fräck! Varför? Jo...



När babyns behov inte kan dröja,

och den lilla behöver snuttefilt eller blöja,

då är Willvin s skötväska min räddning

- fixar allt från rumpa till barnvagnsbäddning!

#71 - Malin

Jag är självklart med även jag och länkar också så att fler hittar hit, här: http://theotott.blogg.se/2010/september/1-okt-vinn-en-valfri-skotvaska-fran-willvin.html



Jag vill gärna vinna Willvin Magnificent!



Motivering:

Vill ha produkter till barnen -som vi älskar mest,

av material och märken -då de är som bäst!

När dessa attribut ska råda,

är Willvin det bästa som på marknaden går att skåda!

#72 - KisseGirl

WILLVIN Magnificent Leatherette, en brun står på min önskelista ;) Man skulle kunna tro att man växer ifrån skötväskan i takt med barnet växer men jag håller inte med om det snarare tvärtom, stora barnet är nu 3 år och använder inte längre blöja (om han inte somnar tex, i bilen då kan det vara bra) så ombyten är av allra högsta vikt nu med risk att inte hinna in på en allmänn toalett m.m Men sen har vi ju lillebror som är 1 år och helt plötsligt är ju skötväskan proppfull med blöjor och ombyten till två barn som drar olika storlekar ;) Räknar med andra ord kallt med att släpa på skötväska i ytterligare si så där 3 år... please belöna mig med en vacker skapelse att bära på... förutom de två vackra barn jag har :)



Kristina

[email protected]

http://kissegirl.bloggagratis.se

#73 - Malin

En WILLVIN MultiDad vore den perfekta presenten till min man som precis har börjat sin 9 pappaledighet. Vi delar ledigheten lika, halva tiden var, men det var jag som valde skötväska så det vore ju "rättvist" om han fick en egen.



Kram och ha det gott!

/Malin - som nästan bor granne med dig :-)

#74 - Trulsa

Jag hade velat vinna WILLVIN Magnificent Leatherette. Den ser ut att vara så praktisk samtidigt som den är så himla läcker i utseende.

Varför jag ska vinna? För att jag verkligen behöver det. Just nu går jag omkring med alla saker till barnen i en vanlig påse för att jag inte har någon ordentlig skötväska och det fungerar inte så bra och med två barn med 22 månader mellan så behöver jag verkligen ha med mig mycket saker så fort vi går ut. Det hade också gjort mig så fruktansvärt glad, det vore lite lyx i vardagen då det inte är så glamoröst i övrigt med långa dagar hemma med barnen då deras far sticker innan vi vaknar och inte kommer hem igen förrän det är dags att äta och sen lägga barnen. Det hade verkligen ljusat upp dagen en hel del.



Jag länkar från min blogg

#75 - Angela

Jag skulle vilja vinna en WILLVIN Magnipack. Anledningen till detta är att vi har en phil&ted-vagn och nu när lillasyster sitter under så kan jag inte ha skötväskan på styret längre. Tycker att min nuvarande skötväska är för tung att bära över axeln och en skötryggsäck hade varit optimalt.

#76 - Mia

Väntar vår första lilla loppa i november, Jag har ingen aning om vilken skötväska man skall ha, men din recension har triggat mig till att vilja ha en WILWIN. Som fattig lärarstudent hoppas jag att jag lyckas vinna den hos Dig, det finns ju fler än ett hål just nu att stoppa de få slantar man får :)



Om jag vinner skulle jag vilja ha en svart WILLVIN Magnificent Napped.

#77 - Anna - Nybliven 2 barnsmamma

Jag skulle vela ha Willvin Magnificent om jag vann. Varför jag ska vinna? Jag har precis fått mitt andra barn och den skötväskan vi har fungerar inte alls. Måste ha 2st väskor när vi ska iväg med båda barnen. Jag hoppas jag vinner, skulle underlätta så mycket!

#78 - Sophie

WILLVIN Magnificent Napped hade jag velat ge till min underbara sambo så att han slipper skämmas med den gigantiska rosa skötväskan vi har :)

Han hade varit väl värd den!

#79 - Caroline - Mamma till Noah

Hoppas Hoppas de inte är förrsent att vara me o tävla!

Har trååånat efter en sån skötväska sen jag såg en för första gången. Men tyvärr tillåter inte ekonomin att inhandla en.

Vi är behov av en ny skötväska då vår ligger inne på sista refrängen och dessutom är den begagnad och dom verkar vara kanon om man har två småttingar och vem vet när ett syskon kommer ;)



Vi håller tummarna så hårt!



WILLVIN Magnificent Napped, svart