bambi

Goodiebag nr 18

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 110, ett par ljusblåa loafers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Disney emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Rosemary Invigorating Bath från Weleda, Jösta och Johan + Junior vill ha syskon böcker från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Hur många återförsäljare har Dafra?

P.S. Jag stänger av att kommentarerna godkänns automatiskt under april... pga tävlingarna!



Vinnaren av den sjuttonde goodiebagen blev:

Emelie Eriksson om Goodiebag nr 17:
Hej!

Idag tänker jag inte tävla med min vanliga motivering som jag försökt vinna med. Eller jo delvis, men ändå inte.
Från att njutit av flytten från Stockholm till landet som vi gjorde för en månad sen, så kom idag bakslaget. Allt har gått fel idag, som fredagen den 13:e fast det är tisdagen den 17:e. Så nu vill jag inte bara vinna den helt underbara lyxiga goodiebagen för att förgylla vardagen, ha tjejfilmkväll med dottern och så... Åhnej då, idag har allt gått fel så fel att jag önskar vinna goodiebagen så att jag kan sätta på filmen åt dottern, låsa in mig i i badrummet och ta ett långt bad hela kvällen för att sedan hämta energi för att bli världens bästa mamma imorgon igen.

Rätt svar ( hoppas jag) är : "Ulrika spanar" är bloggen kopplad till shoppen med länken http://blogg.alltforforaldrar.se/ulrikatrendspanar/

Och du, tack snälla för världens bästa bild i nattninginlägget! Jag och min man skrattade nästan ihjäl oss åt "reality"- precis så är det här hemma om nätterna!

Ha det bra!
Kram Emelie
#1 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

svaret. det finns 13 st återförsäljare.



idag vill jag vinna för att inatt har vi haft en sån där mardrömsnatt.. Stora tjejen har hostat och gnällt hela natten och lilla tjejen har inte velat äta och rosslat mer än vanligt. Och bricanylen vi fått till henne har inte hjälpt inatt. Så hon har inte kunnat sova och varit ledsen och upprörd. så jag fasar för dagen som kommer. Med 2 sjuka barn och sambon som åkt till jobbet redan och kommer hem tidigast kl 19 ikväll. Och ovanpå detta så kommer en snubbe för att mäta fukten i stora tjejens rum då det troligtvis finns mögel där inte.. :/ Så vi skulle behövas muntras upp lite.

#2 - Jennie

Godmorgon!

Här startade vi dagen okristligt tidigt men så är det ju ibland när man är småbarnsförälder. Det är ju verkligen såhär;

Barn är som tvättsvampar - suger åt sig all ens kraft. Men när man kramar dem så får man den tillbaka!



Tar en mikropaus och ger mig själv chansen att vinna den superfina

goodiebagen. Dafra

#3 - Jennie

Också kom ett litet knubbigt finger imellan och skickade kommentaren innan jag hann svara på frågan...



Dafra har ungefär 600 återförsäljare över hela landet!



Ha en fantastisk onsdag!



//Jennie

#4 - Thina

Dafra har cirka 600 återförsäljare i hela sverige



Jag vill gärna vinna eftersom jag har förälskat mig i tshirten och vet att dotterna skulle vara underbart söt i den och muggarna är så fina

#5 - Erika - lilla familjen

svar : 13st



Detta vore verkligen kul att vinna. Jag är sådan som älskar att shoppa men har inte kunnat gjort det på ett halvår nu och det börjar bli riktigt jobbigt. Vann jag detta skulle det stilla mitt shoppingbegär en aning! Min son skulle bli så himla glad om han fick allt detta!

#6 - Carola L

Svar: ca 600



Jag vill vinna för att kunna förgylla vardagen för mina vänner och min familj!

Sagolikt bokförlags böcker verkligen rockar och är stora favoriter här hemma Därför vore det roligt att kunna sprida dem till andra också!!

#7 - Ellen N

Men åh vilken söt mugg på tiger! Den får gärna flytta hit och drickas ur om och om igen! Sen och få läsa högt ur Jösta och Johan + Junior vill ha ett syskon den ser bara för underbar ut.



Svaret på dagens fråga Darfa har ca. 600 återförsäljare över hela Sverige.



Håller med gårdagens vinnare inlägget om nattningen var bara för roligt sådär brukar vår son sova med. Tack och lov att han för det mesta sover i egen säng!

#8 - Emelie

(Förgyll mig dag, snälla)



Svar: Darfa har 13 stycken återförsäljare.



Bambi! Jag provar idag igen.

Mina hormoner gjorde att jag började gråta när jag inte vann. Jag är ju inte sann. Hoppas på att de små ljusblå loafers ska värma min bebis till jul. Det vore kul.



Du är bäst. Ingen protest. Puss och kram.

Mosad banan!

#9 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

ca 600 återförsäljare har de.



Idag känner jag att jag vill vinna en goodiebag, ligger hemma och tycker synd om mig själv. Har väldigt ont i magen och ligger nerbäddad i soffan. Behöver muntras upp.



#10 - Emilia - 16 år, mamma till Tatum och Tävlingar i bloggen!

svar: 13 stycken.



Jag vill vinna för det skulle vara toppen helt enkelt, nybliven mamma behöver väl alltid lite extra saker? :D

#11 - Martina

Ca 600 återförsäljare har Dafra.



Jag har inga egna barn, men två systerdöttrar som jag dessutom är gudmor till. Vi leker, bakar och vattnar blommor (favoritsysslan just nu!). Jag är nybliven student på universitetet och kassan är skral, önskar såklart att jag kunde ge dem mycket mer! Hade varit jätteroligt att få ge dem alla dessa fina sakerna!



#12 - Emma

Dom har 13 återförsäljare. Jag vill vinna för det vore kul och få något kul i brevlådan nån gång och inte bara reklam och räkningar och sen är det ju alltid kul med tävlingar och xtra kul om man vinner

#13 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Svar 13



Jag som älskar nalle puh, hoppas att vinna bagen nu. Den innehåller så mycket bra, sånt som vi väldigt gärna vill ha! Vår vhs var gammal och grå och bättre kan den nog må. Nu är det dvdn som gäller och när samma film spelas om och om igen är det jag som gnäller.

Att ofta läsa i en bok, hoppas jag ska göra sonen klok, men han sidorna river, det blir lätt så i allt iver. En pekbok är nog bra att ha, för i den kan han slita och dra. Sist men inte minst kläder och skor, det är roligt med sånt som inte finns i affären där vi bor.

#14 - Frida Thorsell

Svar: De har ca 600 återförsäljare.



Detta skulle bli en rolig och fin överraskning till hela familjen :)

#15 - Emelie och lilla familjen

Hej!

Svaret på frågan är att ca 600 återförsäljare säljer Dafras köksprodukter.



I sommar fyller min lilla tjej 3 år. Jätteroligt, men ändå skrämmande att tiden går så fort.

Både jag och pappan kommer vara nyutexaminerade i juni, och därefter väntar arbetslöshet. I nuläget vet jag inte om vi kommer ha råd att bo kvar, än mindre om vi kommer kunna köpa någon födelsedagspresent till den lilla.

En t-shirt, en film och ett par bra böcker hade räddat hennes dag.

Håller tummarna för vinst!

#16 - Lina Johansson

Är det min tur att vinna nu ? :) :) Det känns lite så !



Svar: 13 återförsäljare har Darfa !



Ja jag tänker inte dra till med nåt långt rim eller så.. Men hade blivit så superglad om jag fick bli en av de lyckliga vinnarna av denna goodiebag.

Har en liten dotter på 14 månader så nog kommer allt komma till användning :)

Och de toksöta loafers dojjorna kommer sitta fint på min kusins bebis som är beräknad till 1 maj :)



Ha en fin dag.

#17 - liselotte

De har cirka 600 återförsäljare.

Vill gärna vinna för det skulle vara så underbart roligt med alla dessa fina vinster.

#18 - Elin Jonsson

Hej hej klart att man är med och tävlar! Är på så bra humör nu då jag lyckades ta mitt efterlängtade körkort igår. Men det är ju inte gratis direkt så det skulle vara underbart om man kunde vinna ngt fint till barnen då det bara finns damm kvar på kontot just nu! =(



Svar: Dafra har idag ca 600 återförsäljare runt hela Sverige.



håller tummarna



KRAM

#19 - Ulle

Ca 600 st. Intressant att veta då jag är på jakt efter de fina emaljmuggarna!



Jo, jag vill gärna vinna en fin goodiebag eftersom jag tycker du har fått tag på så bra sponsorer och just i dag är jag extra värd en vinst eftersom jag plågats hos tandis hela morgonen. Först plågas man sedan ruineras man... ;)



Ha en fin onsdag! Kram!

#20 - Karin

De har ca 600 återförsäljare..



Nu har vi riktigt ledsnat ur på all denna sjukdom. Sitter på akuten med minstingen och hoppas att nu ska dom väl få vara friska efter det här.. Vi skulle bli jätte glada över att vinna nått fint och få lite annat att tänka på än bara sjukdom hela tiden.

#21 - JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!

dom har 13 återförsäljare... men sen har dom oxo bla. 74 st cervera butiker, 58 st electrulux home, 60 st järnia och 43 st önska. så blir en massa återförsäljare :D



ny dag, ett nytt försök :) jag vill vinna denna goodiebag bara för att jag är så jäkla bra. jobbar, pluggar och tränar samtidigt som jag bloggar :) ibland undrar jag hur jag orkar med allt själv faktiskt :)

#22 - Julia

13st återförsäljare har de!

Är hemma med mina tvillingbebbar på 10 månader som har öroninflammation = misär. Det gör så ont i mammahjärtat när de är sjuka. Själv smådeppar jag över snöovädret utanför mitt fönster och drömmer om din fina goodiebag! Hoppas!

#23 - Ejkej

Åh, hittills har jag inte tävlat om någon goodiebag, men nu måste jag helt klart göra det. Jösta och Johan boken går varm på kvällarna hemma hos oss just nu och visst skulle det vara spännande att få läsa boken om när dom vill ha ett syskon till Junior. Desutom är Nalle Puh superpoppis, så med fina saker både till barn och mor skulle jag så klart vilja vinna.



Svaret på frågan är: ca 600 st återförsäljare.

#24 - Carola H

Svar: ca.600 återförsäljare har Dafra!



Att vinna loafers från Allt för föräldrar shoppen vore ju helt enkelt toppen!

En t-skirt från Vossatassar passar bra i sommar då solen gassar.

Får inte min dotter en bok från Looki booki blir jag nästan tooki ;)

Från Dafra skulle jag vilja ha en mugg, att dricka ur till gott tilltugg!

Sen har jag ett annat förslag, att få någon bok från Sagolikt bokförlag!

Filmen från Disney med Bambi är ett plus, så hinner man som småbarnsförälder under tiden ta en dusch!

Och fulländad skulle den vara denna da´om jag dessutom fick vinna härlig badtillsats från Weleda!

#25 - Bondmoran Charlotte

Svaret är att de har drygt 600 st återförsäljare.



Jag hoppas så klart på tur i tävlingen, jag tycker det var superfina produkter du skrapat ihop och även om jag inte har små barn längre (mina är 10, 17, 19) så har jag vänner som har små barn och det hade blivit perfekta presenter till dem. Fast muggen, filmen Bambi och Relaxing bath får vara till mig :-)

Jag är både Bondmora och trebarnsmor så jag behöver skämma bort mig lite :-)



Kram på dig

Bondmoran

www.bondmoran.nu

[email protected]

#26 - marlene den ihärdige

svar: ca 600 st



Motivering: Snälla snälla snälla, ge mig en goodiebag idag - alla blir glada både barnen och jag................la..la.....tra la...la...laa........!



Vi är 36, 1 och 5 år, vi önskar goodiebag i lådan denna vår..................la..la...tra...la.....la!



Din blogg är så bra, och sakerna i goodiebagen passar ju varje dà´................la....la...tra..la...la!



Nu har jag skrivit denna lilla sång, jag hoppas idag den 18:onde på våran tur en gång.......la...la...tra..la!

#27 - Petra

Ca 600 återförsäljare har Darfa.



Din blogg är toppen

men jag borde ta till moppen.

Städa lite i huset

sen fortsätta med buset.

Dina recept är smakliga

och väldigt sakliga.

Hoppas på tävlingstur

kanske jag borde ta en lur?

Jag vill ju så gärna vinna

en massa kul åt min dotter Rimma.

#28 - Petra

Svar 600 återförsäljare.



Vi vill jättegärna vinna en goodiebag. Det hade varit ett perfekt firande att min son ska få en liten kusin. Vi ska upp och hälsa på dem i helgen, de bor i västerås o vi i skåne. De små skorna hade passat utmärkt som bebisgåva när vi sen får träffa den lill krabaten.

Dessutom hade det muntrat upp en vecka som denna som är fylld med vabdagar. Nu vill jag att sonen blir frisk o glad igen till vår resa.

#29 - Sofia

Dafra har cirka 600 återförsäljare.

Jag vill helt enkelt vinna för att detta är den bästa goodiebagen jag sett! Allt i påsen är fantastiska produkter som alla skulle komma till stor glädje och nytta här hemma.

#30 - Rebecca

Hej :) först och främst vill jag bara säga att din blogg är supermysig att läsa!!

Min motivering blir; min mamma har alltid viljat ha ett barn till och hon har försökt utan framgång i alla år, hon har varit ledsen över detta länge och hade till slut gett upp.. I december märkte hon att hon blivit gravid, och att hon redan var i vecka 20. Hon blev så glad. Nu är det inte långt kvar till bf. Hon har det väldigt stressigt och ganska dåligt med pengar just nu så jag skulle vilja ge henne nåt fint. Själv är jag 20 år och jobbar endast några timmar i veckan så jag har det inte mycket bättre med pengar, så jag skulle bli överlycklig om jag kunde vinna detta! :)

Jag tror att svaret är ca: 600 återförsäljare

#31 - Sandra Åkerström

Fortsätter tävla idag också! Vill så gärna vinna!:)

Rätt svar är Ca 600 återförsäljare.

Hade varit helt underbart att få vinna så mycket fina saker. Hade varit en perfekt present både till mig och min son!:) brukar inte vinna så det hade varit så roligt att få vinna en så fin goodiebag med så mycket fint!

Mvh Sandra Åkerström

#32 - Tina Rundh

ca 600 återförsäljare.



Vore kul att få något annat än bara räkningar i brevlådan ;--) och självklart är mina barn värda lite överraskningar.



Mvh Tina

#33 - Elin

Ca 600 återförsäljare i Sverige.



Vinner jag så vill jag ge Goodiebagen till min fina vän som väntar en bebis i Sommar.



#34 - Johanna

Jag gör ett sista försök ;)

Dafra har ca 600 återförsäljare. Jag vill vinna för att i denna goodiebag finns nånting för alla i min familj! Mest sugen är jag nog på dom snygga loafersen till min bebis och muggen och pekboken!

#35 - J - tvillingmamma

Jag skulle gärna vilja vinna den härliga goodiebagen! Efter en helg av magsjuka, har barnen nu fått dubbelsidig öroninflammation, röd hals och hemsk hosta. Stackars barn (och föräldrar ;-) ) Och innehållet i denna goodiebag hade verkligen gjort oss alla glada!



Svar: Dafra har ca 600 återförsäljare i Sverige!



Jag håller alla tummar och tår!

Kram

#36 - Camilla

Ca 600 återförsäljare har Dafra.



Man säger väl tredje gången gillt ;)

#37 - Monia - mamma till Tuvalie

Dafra har ca 600 återförsäljare



Jag vill vinna för att fira att min dotters 2månaders-koll idag gick superbra =)

#38 - Sara Elisabeth Norberg

Gillar din sida så grymt mycke, tycker den är så söt.



Det skulle va kul att få vinna dessa fina saker till mina älskade barn. Så visa jag dom för Alva å hon gillade muggen jätte mycke. - Mamma, den är min. S Ja hon har redan bestämt att muggen är hennes, min söta lilla tjej. Hoppas på att vinna denna för att förgylla vardagen lite & så man får tänka på annat än detta hemska snöoväder som vi har



Svar: Det är 13 st återförsäljare har Dafra

#39 - Malin

#40 - Malin

Hejsan!



Dafra har ca. 600 återförsäljare i Sverige.



Jag läser din blogg varje dag och gillar verkligen den nya stilen. Min motivering är enkel och kanske lite trist: Helt enkelt för att det är alldeles underbara saker som jag gärna skulle köpa till mina barn. Men jag kan i dagsläget inte prioritera så "dyra" saker. Och nej då, det är inte alls synd om oss. Vårt eget val att prioritera så mycket tid som möjligt med barnen och spara på föräldradagarna. Och mitt i allt sparande av dagar, pusslandet med pengar och mys med barnen, bestämmer sig en ny liten bebis för att komma till oss. Herregud vad tätt det blev, men det blir säkert finemang det med. :-)

#41 - Karolin

Svar: cirka 600.



Efter några tuffa dagar med magsjuka och ytterligare tuffa dagar med mycket jobb framför mig så skulle jag behöva lite tur! Innehållet passar fint till både storasyster och lillebror i familjen, och ett bad för mig vore välkommet!

#42 - Jenny

På lördag fyller jag 33 år. Tiden o livet går fort men din blogg och dina recept förgyller min & mina näras vardag. Allt jag bakat från dina recept har hittills blivit populärt. :) goodiebagen skulle förgylla min födelsedag m även de nära skulle få ta del av innehållet.



Svar: ca 600 återförsäljare

#43 - Jenny Sjöberg

Hela goodiebagens innehåll är superbra MEN...

... nu kan man ju vinna Jösta och Johan + Junior vill ha syskon-bok igen!!! :)

Jag är en riktig barnbokstok och tar gärna chansen och hoppas massor på vinst. Älskar barnböcker! ♥



Just det, en fråga som kräver ett svar också... chansar på 13!

#44 - Spacegirl

Svar: 13 st



Jag vill så gärna vinna goodiebagen för då har jag möjlighet att få glädja andra, skämma bort mina kompisars barn. Produkten från Weleda behåller jag dock själv, det vore underbart att krypa ner i ett varmt bad med en bra bok...

#45 - Jessica

Hej här är en som inte gett upp hoppet.

Svar. Dafra har ca 600 återförsäljare över hela Sverige Några stora är cervera, järnia, eletrolux home, önska, bagaren och kocken och John Wall



Känner att det skulle vara ett litet vardagsmirakel att vinna detta och du skulle vara en vardags ängel att komma på besök hos oss

#46 - Therese

Rätt svar är: 14 st



Motiveringen är: Jag skulle gärna vilja vinna detta fina paket så att jag i min tur kan skicka ut små goodiebags till vänner som får barn. Jag brukar spara massa fint man får i blogg-goodiebags och så "portionerar" jag ut det när någon vän får barn. Alltid uppskattat! Fast den fina muggen skulle mina egna barn få behålla.



Många varma hälsningar!

#47 - Malin Olsson

Svar på frågan: ca 600 återfärsäljare finns.



Varför jag ska vinna?

På fredag "fyller" min son 6 månader och just nu känner jag mig lite "mammagrå" och en goodiebag av denna sort skulle piffa upp mig, sonen och storasyster som frågar varför, varför då? till allt.

#48 - Johanna

hej!



Svaret på frågan är: Dafra har 13 återförsäljare angivna på hemsidan, men i Sverige finns totalt över 600 återförsäljare!



Det här är den första tävingen, på en blogg, som jag är med och tävlar om. Jag har inga barn själv, än, men har flera vänner med barn, några barn är i 4-5 års åldern och några har fötts detta år! Det vore himla kul att vinna, så jag kan få ge mina fina och underbara vänners barn fina presenter!



Kram och tack för en härlig blogg! /Johanna

#49 - Mamma milla

De har ca 600 återförsäljare i sverige!



Jag vill så gärna vinna och vet du vad! Idag skickade jag och min vän in våran C-uppsats om att vänta på en hjärttransplantation (vi pluggar till ssk) och efteråt hade vi ett bak-knytkalas med klassen för att fira. Jag hade bakat kokostopparna i choklad och min vän hade bakat dina chokolate chip cookies, vi älskar dina recept och jag hade blivit så lycklig av att vinna goodiebagen som en extra present att jag är klar med C-uppsatsen!

#50 - Kicki

Dafras återförsäljare är hela 600 stycken

som samtliga säljer för köket smycken

att nu vinsten hem kamma

skulle muntra upp en trött mamma

lika glad som mig

blir då min lilla tjej

#51 - e

Svar: ca 600 stycken.

Har precis börjat jobba efter en lång föräldraledighet med mitt andra barn. Det är ganska skoj men oj vad man längtar hem. Fick idag veta att jag förmodligen måste jobba utomlands ett par dagar i veckan under maj månad. Vore roligare att släppa den dåliga nyheten till barnen samtidigt som man har en rolig vinst att öppna tillsammans.

#52 - Emma S

De har 13 återförsäljare.



Jag skulle vilja vara med och tävla för att i den här goodiebagen finns nått för alla. Och med de menar jag bara inte i min familj :-)

Min systerdotter älskar muminmuggar så hon skulle bli helt överlycklig för emaljmuggen (oavsett motiv :-) ). En av mina närmsta vänner väntar sitt första barn och vad skulle passa bättre som födelsegåva än en egen pekbok och

Bambifilmen skulle passa så himla bra som en present till den pojke jag jobbar som assistent åt.

Så för att sammanfatta det hela, Jag skulle vilja vinna för att få möjlighet att få sprida lite glädje till mina närmsta.

#53 - Maja

Dafra har ca 600 återförsäljare!



Jag hoppas hoppas hoppas på att en av dom fina goodiebagsen kan bli vår!

#54 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

jag är med och tävlar!

svaret på frågan är: de har 13 stycken återförsäljare.



Jag vill så jättegärna vinna!!

Det är underbara priser som skulle passa perfekt till mina underbara små pojkar. Jag hade gärna velat ge dom dessa fina presenter. Det förtjänar mina tappra små hjältar! :)

Lillprinsen ska snart döpas och ett par balla loafers och en festlig pekbok hade ju varit den perfekta doppresenten från storebror!

Storebror som är så duktig och står ut med lillebrors kolik utan att gnälla förtjänar verkligen presenter han med. Film, tröja och härliga böcker hade han blivit glad över. Resten är perfekta presenter till mamman;)

#55 - Hanna

Hej! Jag läser din blogg flera gånger per dag, men är tyvärr dålig på att kommentera. Men nu tänkte jag ge den här roliga tävlingen en chans:) svar på frågan: Dafra har ca 600 återförsäljare. Jag skulle jättegärna vilja vinna då jag har en 2,5 åring hemma som skulle uppskatta de fina priserna och då jag är gravid skulle även jag bli lycklig för liten uppmuntran mitt uppe i alla krämpor:) så nu håller vi tummarna!

#56 - Karolina

Min lilla kille som börjar bli stor fyller 1 år i början på maj. Det vore jätteskoj att få överraska honom med några av dessa presenter på hans födelsedagspartaj!



Dafra har ca 600 återförsäljare :)

#57 - Sanna

När tusan är det min tur att vinna? Vill ju så gärna få hem denna lyxiga goodiebag med prylar. Vore så kul att överraska min bästa vän med lite prylar till hennes lilla bebis som föds nu i maj och min dotter här hemam skulle hoppa av lycka för ytterligare en Disney klassiker i samlingen.



Dafra har i dag ca 600 återförsäljare över hela Sverige.



Kram Sanna

#58 - Aniika

Ca 600 st.



Hoppas fortfarande på lyckan att få vinna en av dina fina goodiebags! Mockasinerna är urfina, och Bambifilmen skulle definitivt gå på repeat här hemma! Flyttar hem till Sverige om några dagar, det skulle vara en grym start att få ett sånt här paket på posten! :)

#59 - Sara C

Denna fantastiskt fina goodiebag vill jag ju så gärna vinna! Igår insåg jag att muggen vore perfekt för lilleman. Han är numer hysterisk om han måste dricka ur pipmuggen. Vi har provat att ge honom ett litet glas men det glider oftast ur hans händer. Jag tror han skulle bli jätteglad för den söta muggen och givetvis för böckerna, bokslukare som han är. Min man som är hemma med honom skulle också uppskatta några nya böcker då han klagar på att han nu kan alla utantill;)



Dafra har 13 återförsäljare.

#60 - Maja Halvarsson

det finns 13 st återförsäljare.

jag är med :)