bambi

Goodiebag nr 27

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 110, ett par guld sneakers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Disney emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Citrus Refreshing Milk från Weleda, Kalle som lucia bok + ljudbok från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Vad heter ön som vossatassarna bor på?


P.S. Och rösta gärna på mig i Mammablogg Galans omröstning (nummer 35)!!



Lina Johansson om Goodiebag nr 26:
Svar: Dom heter Katarina & Anette.

Häromdagen hände nåt riktigt tråkigt, min dotter på 15 månader slog ut ena sin framtand :/
Så nog förtjänar hon en fin goodiebag efter att hon var så tapper hos tandläkaren medan hennes mamma bara grät.
Vi hade blivit så glada.

Grattis till de 5 åren förresten ! :)
#1 - Aniika

Landet mellan natt och dag.



Hoppas fortfarande på att en av de fina goodiebagsen ska hamna i min postlåda! Barnen och jag älskar paket, och i din goodiebag finns något för oss alla!



Ha en fin dag.

#2 - Sara

Vossatassarna bor på ön Landet mellan Natt och Dag.



Har haft en riktig skitvecka. Var på kurs i tre dagar med sena kvällar och har knappt sett mina älsklingar (som blivit sjuka igen!) mer än på nätterna då de behövt lite omvårdnad... Imorse kom dock veckans höjdpunkt då jag vaknade före klockan, körde en timme till jobbet, tänkte att jag skulle vara extra tidig och när jag kom fram upptäckte jag att jag glömt nyckeln.. 11/2 timmes härlig väntan blir det. Ibland är livet surt men en goodiebag skulle muntra upp mig...

#3 - KisseGirl

Svar: Landet mellan natt och dag



Jag hade hoppas att jag skulle orka vara med och tävla varje dag men tyvärr räcker tiden inte till som heltidsarbetande och två små barn men jag håller tummarna de dagar jag varit med och jag kniper hårdare och hårdare om tummen.



Vilken härlig månad du haft som delat ut så fina priset till så många läsare!

#4 - Thina

Svar Landet mellan natt och dag

Med två veckor till hemma med sjukskriven dotter så hade det varit underbart att vinna denna bag. Vi hade kunnat ha så roligt och underhållande med den. Att vara 2 1/2 och ny opererad är besvärligt att den fasta födan har blivit näringsdrycker är inget som uppskattas - det är tack och lov bara några dagar till

#5 - Lisa

Svar: Landet mellan natt och dag



Jag har inga barn själv än (vi jobbar på det :) men jag har många vänner med barn i olika åldrar. Jag vet redan hur jag skulle disponera ut de flesta fina presenterna från denna goodiebag. Älskar att ge presenter till barn och uppleva glädjen.

Tack för en mycket trevlig blogg!

#6 - VS - Anna

Hej!



Svar: Landet mellan natt och dag!



T-shirten med Romle på

skulle min 5-åring få

Sneakers från Trumpette

blir på lillan helt rätt

Muggen som går att tappa

den får barnens pappa

Weleda-lyx till mamma

som smörjer in sig med detsamma

Sagolika böcker till min stora tjej

en egen pekbok, vilken toppengrej

Bambi ser vi tillsammans en kväll

om nu människoBambi vill vara så snäll...



Haha, jag rimmade!



Trevlig helg!

//Anna

#7 - Desirée Larsen

Svar: Landet mellan natt och dag



April börjar gå mot sitt slut vilket innebär att goodiebagsen snart är slut. Oj vad glad jag skulle bli om jag har turen att vinna!

#8 - Tilde & Filips mamma

Svar: Ön heter Landet mellan natt och dag.



Vill gärna vinna så jag kan sjunga diggiloo diggiley med min son och läsa fina böcker med min dotter. Tra la la la - när jag går i mina gyll'ne skooooor.... Ja jisses!



Ha en fin dag och grattis till jubileumet!

#9 - Carola L

Svar: Landet mellan natt och dag



Jag vill vinna för att kunna förgylla vardagen för mina vänner och min familj!

Sagolikt bokförlags böcker verkligen rockar och är stora favoriter här hemma Därför vore det roligt att kunna sprida dem till andra också!!

#10 - jenny

landet mellan natt och dag är svaret.



Min motivering är: Tycker att mina barn förtjänar paketet. Minstingen (fyller ett år om en vecka) var bara två veckor gammal när de första gången skar upp en böld på honom (utan bedövning.. :((() och har sedan dess legat på sjukhus några ggr och blivit skuren i både under och utan narkos. Fick nyss reda på att försäkringen inte täcker detta heller pga att vi inte hade hunnit försäkra honom första gången. Så nu hoppas jag verkligen att det inte händer igen. Och storebror som är 2 har varit så duktig och tröstat sin lillebror! Dom förtjänar alla goodiebags i världen. (sorry att det blev långt)

#11 - Annika

Svar: Ön heter Landet mellan natt och dag.



Är en mycket trogen bloggläsare som hängt med sedan bloggagratis-tiden. Har varit iväg på mycket jobbresor i april och åker även iväg idag igen så detta är sista möjligheten för mig att vara med å tävla (har ingen tillgång till nätet i helgen). Mammahjärtat är blytungt av skuldkänslor av att jag varit bortrest så mycket från min son, så detta vore perfekta presenter till honom, tror han skulle bli superglad, kanske kan det döva mitt samvete lite lite...

Kram och grattis till 5 år.

#12 - Rose-Marie

Hej! Jag tror øn heter Voss som ligger lite utanfør Bergen eller så ær de Svalbard =) Dom har en lite speciell dialekt som jag har svårt att faststælla!



Har aldrig vunnit något men tænkte prøva nu och håla tummarna! Har en dotter på 16 månader och jag hatar detta praka-på-med-rosa-och-prinsess-klæder vs blått-bilar-tuffa-klæder på pojkar och på flickor så dærfør læser jag din blogg, får en del ideer från dig! Så tack før att du øppnar upp øgonen på folk! Och din goodiebag ser ju helt fantastisk ut! Mitt yrvæder skulle bli så glad før speciellt trøjan =) Tack!

#13 - Rose-Marie

Jag glømde skriva adressen =)

#14 - Anna

Svar: landet mellan natt & dag



Min dotter skulle så gärna vilja vinna sin första tävling. Allt i goodibagen passar henne perfekt så hon skulle verkligen bli SÅ glad.

#15 - Jessica

Svar Landet mellan natt och dag



Jag är en av de som fortfarande hoppas att det idag ska bli min tur att vinna ditt fantastiska pris.

Känner att det skulle vara ett litet vardagsmirakel att vinna detta och du skulle vara en vardags ängel att komma på besök hos oss

#16 - Lina

Svar på frågan:Ön heter Landet mellan natt och dag

Motivering: 5 år med Bambis vill jag fira med att vinna gåvor till min bebis.

#17 - Johanna

Landet mellan natt och dag!

Jag har ingen fyndig motivering men vill så gärna vinna den här fina goodiebagen. Det finns saker i den som skulle passa perfekt till alla mina tre barn. /förmodligen en av dina trognaste läsare ;)

#18 - Ywonne Gill

Svar: Ön heter Landet mellan natt och dag.



Jag vill så gärna att min dotter som fyller år i morgon ska få dagens goodiebag. Hon och hennes man har det just nu väldigt tufft ioch behöver all uppmuntran. Veckan före julen 2011 var de på väg hem från Tjeckien med sin nyadopterade dotter, lyckliga och glada över sin lilla prinsessa. På tåget hem började hon att krampa och det blev ambulans till Kalmar där det konstaerades att hon hade en stor hjärntumör. Efter ännu en iltransport kom de till Linköping där lilla Amanda opererades på måndagen. Nu går hon på cellgifter och är mitt inne i en lång behandling. Det skulle vara så roligt att få berätta för hela familjen att de vunnit en sådan överraskning och det skulle bli en riktigt guldkant för dem.

#19 - TantMango

Ön heter "Landet mellan natt och dag", sagolikt öch härligt namn!

Jag har inte kommit mig för att tävla varje dag för det känns så dumt att dra tycka-synd-om-historien. Jag har det tufft just nu men vill fokusera på det positiva. En bra rutin vi fåt till i min familj är "mamma-tid" när jag badar badkar varje vecka. Jag ligger i timmar tills tårna fötterna blir alldeles russiniga, läser och myser i lugn och ro. Men nu börjar badoljan ta slut och det behövs en ny! Nästa helg ska vi fira Lillans tvåårsdag och det behövs presenter. Några veckor senare (förhoppningsvis) kommer hennes kusin att födas och behöva en välkommen-till-världen-present. Så nu vill jag vinna!

#20 - Emma S

ön heter landet mellan natt och dag.



Varför jag vill vara med och tävla? Jag skulle vilja få sprida lite glädje bland mina nära.

Skulle vilja glädja en nära vän till mig med en personlig pekbok i doppresent till hennes lilla

Min systerdotter som älskar muminmuggar skulle bli superlycklig av den fina emaljmuggen.

Bambifilmen skulle komma till stor glädje hos den pojke som jag jobbar som assistent åt.

Hans syster skulle också bli utom sig av lycka av ljudböckern.

Här på hemmaplan skulle den superfina t-shirten också göra en liten tjej väldigt lycklig :--)

Sen något för mig själv också, en lyxig Weleda produkt.

#21 - SoffiZ- Oliwer och Towas mamma :)

Sv: Landet mellan natt och dag är egentligen en ö, som är delad i två delar, en sommarsida och en vintersida. De betyder att de som lever där kan välja mellan att leka i sanden eller i snön, eller båda delarna. Landet mellan natt och dag är befolkat av våra hjältar Vossatassarna. Där bor också en massa andra märkliga figurer där som inte heller är människor.



Hittade inget direkt namn på ön.



Jag fortsätter att hoppas och hålla tummarna! Oliwer skulle älska vossatassar tishan och Towa skulle bli så cool i guldskorna!



Jag har röstat på dig till mammabloggalan, min lilla blogg har ingen chans ändå ;)

#22 - Sophie

Hej o grattis till bloggens 5 år!

Vossatassarna bor i Landet mellan natt och dag!



Idag tycker jag så synd om mig själv. Blev dunderförkyld helt plötsligt igår o nu ligger jag nerbäddad o tittar på dålig teve. En goodiebag hade verkligen piggat upp min helg!



Kram!

#23 - Åsa

Hade jag turen att vinna

skulle min kompis lille son bli pojken med guldskorna.

& hans storasyster skule få en fin bok att läsa.

Och själv skulle jag skämma bort mig med Weledas härliga produkt och dricka varm choklad med marshmallows ur den fina muggen.

#24 - Sandra - mamma till Molly

Svar: Ön heter "Landet mellan natt och dag"



Min dotter fyller snart år och det skulle få vara roligt att ge henne dessa saker i present samtidigt som jag själv kan skämma bort mig som mamma! =)

#25 - Therese M

Svar landet mellan dag och natt.



Inte många goodibags kvar nu. Men drömmen lever vidare=)

#26 - Sanna

Vossatassarna bor på ön Landet mellan natt och dag.



Blir alltid lika glad av att kicka in på din välskrivna blogg, att jag sen är extremt dålig på att kommentera är en annan men är det roliga vinster som denna som står på spel är det givetvis klart att jag är med och deltar! Vore en super fin vinst till min dotter och mitt kommande gudbarn, som skulle dra nytta av babyprylarna.



Kram Sanna

#27 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

svar: Landet mellan natt och dag.



Nu är goodiebagsen nästan slut och även min fantasi för den delen. Jag har försökt komma på bra motiveringar genom att rimma, men idag orkar jag inte. Precis som jag skrivit i bloggen är jag helt tom på ord, tom på kraft och energi. Jag hoppas att det räcker med att säga att det skulle vara otroligt roligt att få ha lite tur bland all otur som drabbar och har drabbat våran familj den sista tiden.

#28 - Lisa Bergkvist

Svar:Landet mellan natt och dag !



åh, tänk att vinna!

att handla allt detta ja aldrig skulle hinna!



allt är så fint, man vill det nästan äta det upp

och man fattar att du har valt det under lupp.



sånt man skulle önska att i sina ägor ha,

men som plånboken nej till sa!



därför hoppas man på ljuvlig vinst,

för att glädja både vuxen och minst!



hoppas hoppas hoppas!!!!!

kram lisa



#29 - liselotte

Svaret är Landet mellan natt och dag

Skulle vara underbart roligt att få vinna alla dessa fina saker

#30 - Karolin

Den heter Landet mellan natt och dag.



Jag hoppas så

Att vinna få

Ett par skor

Åt lillebror

Och bok och tröja åt hans syster

Då blir jag inte längre dyster!

#31 - Anna - med Alvora i famnen

Svar: Landet mellan natt och dag



Hur ska jag göra,

för att inte bara smöra

Att jag blir glad av att vinna

nej, det måste fastna på din näthinna

Jag gör ett försök denna kväll

att lämna ett avtryck som en fyverkerismäll

Men jag skulle bli glad av att vinna

min dotter skulle se mig som en hjältinna

Att ro hem något så underbart

som en goodiebag av bambi-art!



Vi ses på mammablogg galan, och jag har röstat på dig :)

#32 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Gud, detta är ju galet spännande varje dag när man kikar in för att kolla om man vunnit eller ej, jag kämpar på jag! :)

Svaret på dagens fråga är : Ön heter "Landet mellan natt och dag"



Lillprinsen ska snart döpas och ett par guldiga sneakers skulle ju vara helballa på hans dop tillsammans med hans lilla smoking!

En festlig pekbok hade ju varit den perfekta doppresenten från storebror!

Storebror som är så duktig och står ut med lillebrors kolik utan att gnälla förtjänar verkligen presenter han med. Film, tröja och härliga böcker hade han blivit glad över. :)



P.s Jag har röstat på din blogg! :)

#33 - Emma

Hej!



Jag går nu och hoppas varje dag på att den fina goodiebagen knipa. Tyvärr blir jag lika besviken varje dag och nu är det inte många dagar kvar därför hoppas jag nu att turen är min. Min dotter fyller snart 1 år och skorna skulle passa henne perfekt. Det andra sakerna kommer vi också att uppskatta mycket!



Svar: Landet mellan natt och dag



Kramar Emma

#34 - Magnus

Hej!



Svar: Ön heter Landet mellan natt och dag



Nu tycker jag verkligen att det är dags för en kille att ta hemma denna skatt!

Vore det inte rätt att en kille som har världens underbaraste dotter får den? Jag är själv skotokig och min dotter kommer älska de gyllena skorna.



Trevlig helg!



Magnus

#35 - e

Landet mellan natt och dag heter ön.



Bambi bloggar som aldrig förr

och tänk om jag skulle få ett paket till min dörr.

På något sätt känns det som jag känner dej likt en vän

Men du har nog inte samma känsla på känn

Tack för fem roliga år

fler hoppas jag av dej få.

Att läsa din blogg får mej oftast att le

och vinna hoppas jag mé.



Lycka till på galan!

#36 - KRistin

Hej,

Landet mellan natt och dag är egentligen en ö, som är delad i två delar, en sommarsida och en vintersida.



Jag skulle bli en mycket lycklig kvinna

Om jag denna fina goodiebag fick vinna



Har även röstat på dig!



/ Kristin

#37 - Ellen N

Svar: ön som vossatossarna bor heter landet mellan natt och dag.



Sonen skulle gärna vilja få ge något till sin kompis innan hon flyttar och slutar på deras dagis, det finns så många fina saker i din Goodiebag som skulle muntra upp honom och samtidigt få ge sin kompis en fin avskedspresent.



Får samtidigt tacka för en underbar blogg!

#38 - Kicki

Vossatassarnas ö heter Landet mellan dag och natt

hoppas på att detta svaret ger oss glädjefnatt

båda mina underbara kottar fyller år kring jul

därför några presenter nu skulle vara extra kul



#39 - Sara Elisabeth Norberg

Hoppas detta är rät svar, men tror den heter Landet mellan natt och dag



Ja har jag rätt så hoppas jag på tur denna gång, håller både tummar å tår =0) För snart borde det av min tur att ha TUR =0D

#40 - sandra Åkerström

Fortsätter tävla idag också! Vill så gärna vinna!!:)

Rätt svar är Landet mellan natt och dag är egentligen en ö, som är delad i två delar, en sommarsida och en vintersida.

Hade varit helt underbart att få vinna så mycket fina saker. Hade varit en perfekt present både till mig och min son!:) brukar inte vinna så det hade varit så roligt att få vinna en så fin goodiebag med så mycket fint!

Mvh Sandra Åkerström

#41 - care69

Jag är gärna med!

svar: Landet mellan natt och dag

Motiveringen är väl att det är en GOODIEbag som många nära och kära kan få glädje av.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/28-april-vinn-en-goodiebag.html

#42 - Ingrid - Mamma till Zelda

Nu är det inte många dagar kvar, och jag inser att turen nog inte är med mej riktigt. Men inte ger jag upp för det, även om hoppet börjar lämna mej lite :P



SVAR; Vossatassarna bor på Landet mellan natt och dag.



MOTIVERING; Vår dotter har upptäckt tjusningen med böcker och det skulle vara så roligt att få göra en egen pekbok till henne! Och om sanningen ska fram så kommer nog mamma låna den söta muggen tills hon kan dricka ur den själv hihi.. Allt det andra roliga är bara en superhärlig bonus :)



Jag har röstat på dej!



Kram, Ingrid

#43 - Maja

Ön heter landet mellan natt och dag.



Phu äntligen sover båda barnen. Idag vet jag inte vad det tagit åt dom, båda har krånglat med det mesta. Men nu när jag ligger här och hör båda två andas så lugnt känner jag lite extra vad jag är tacksam för att ha två så underbara ungar med egna viljor. Så ikväll önskar jag vinna den fina goodieabagen för att fira mina älskade ungar lite extra!

#44 - Kristina K

"Landet mellan natt och dag"



Varför? Ha! Jag hade gått och lagt mig och så inser jag "Bambis tävling..."

Först så orkade jag liksom inte..."jag vinner ändå inte-tänket" du vet. Men sen så - "tänk om det ändå är min tur nu...?".



Så därför! Jag gick upp, jag motiverade - och jag segrade! (det sistnämna hoppas jag bara på, men det lät bra iaf!) :-D



#45 - Jenny

Svar Landet mellan natt och dag

Hade varit kul att vinna, lite extra presenter till min lilla son som blir 1 år på onsdag.

Kram