bambi

Tävling: Vinn ett kit från Libero
Denna veckas tävling är sponsrad av Libero som just nu har tagit fram en söt liten ryggsäck som finns exklusivt i deras poängshop. Inuti ryggsäcken finns ett litet sittunderlag - perfekt för utflykten med förskolan eller kanske på picknicken i sommar?


Just nu har ni chansen att vinna denna ryggsäck med ett perfekt innehåll för just utflykter (med även något för mamma & pappa).



Alla Liberos babyvårdsprodukter är oparfymerade, svanenmärkta och innehåller ämnen som är lätt nedbrytbara för miljön. Så du kan vara säker på att din lilla skatts känsliga hud får det allra snällaste tänkbara!


Kittet består av:

• Ryggsäck
• 2 st biobiljetter
• Libero Hand & Face Wipes
• Libero Wet Wipes
• Libero Waste Bags
• Libero Skötborsunderlägg

Om du vill vara med och tävla om ryggsäcken och innehållet så behöver du bara svara på frågan:


Vad är favoriten att ta med sig på picknick eller utflykt?


Nästa måndag utser jag en vinnare!



Vinnaren i förra veckans tävling blev:

My om Vinn sjalselen Dreamy Dot!:
Jag har alltid varit väldigt aktiv med hundar och hästar. Möjlighten till att fortsätta vara ute och göra det jag tycker om utan att känna mig hindrad pga av att vagnen inte kommer fram skulle uinderlätta massor. Min lilla kille är nu 7v och vi vill kunna njuta och ta vara på den friska luften och framför allt naturen nu under sommaren :)
#1 - Diana

Favoriten för hela familjen är tunnbrödsrullar. Mums! Oändliga variationer. Till efterrätt blir det en smarrig muffin, gärna med chokladbitar i elle en god äppelkompott.

#2 - renee

Hembakade pizzamuffins,en riktig kladdig och god brownie till efterrätt:-)

#3 - Jennifer

Melon är nog det bästa som finns att ha med sig på picknick på sommaren. Men är de kallt och kanske t.o.m vinter så värmer varm choklad eller thé med massa gosa smärgosar :) Ha en bra dag

#4 - Liselotte Bergstedt

På vintern så är det pitabröd fyllda med souvas-skav,dressing och grönsaker. På sommaren en god och matig paj - gärna med champinjoner och fetaost fyllning. :)

#5 - Helena

Något som kan grillas :) Att grilla är gott, att grilla och äta i naturen är godare.

#6 - Sandra Åkerström

Vi är ju riktiga fikagalningar som älskar att baka så favoriten blir nog cupcakes!

Mvh Sandra Åkerström

#7 - Emma S

Kommer att tänka på strandutflykt och då finns det bara ett alternativ för oss att ha med. Det är något som min mamma la grund till under min uppväxt men som hängt kvar. Alla får varsin matlåda med yoghurt och sedan får man efter egna önskemål tillsätta det frukter man önskar. Min personliga favorit är nektarin eller persika men går alldeles utmärkt med banan eller äpple också :-)

Betydligt mycket fräschare och godare än de färdiga fruktyoghurtarna man kan köpa i butik.

#8 - Mamma till Eddie & bebis i Oktober 2012

Favoriten och ta med med är mammas tonfisk tunnbröds rullar å dom är så goda och så lätta och fixa. Och till barnen kan man packa ner lite goda pannkakor som är goda och äta kalla mums...

#9 - Lilla Mysan

Kråkans favorit är Mariekex och mjölk. För oss vuxna är nog favoriten (förutom kaffe som är så självklart att det inte ens behöver nämnas) hembakta kardemummaknyten!

#10 - Monia - mamma till Tuvalie

Varm choklad på vintern, och en kall fetaost-sallad på sommaren :)

#11 - KisseGirl

För mig är det picknickkorgen som är det viktigaste vad man fyller den spelar inte så stor roll, allt blir godare ute ;) Jag har en stor vit fin korg som jag bara älskar, letade länge och hittade den till slut på ica maxi av alla ställen.



Sist vi var på picknick hade vi med oss pizzasnurror/pizzabullar, perfekt att äta kalla, mättande och oerhört goda!!!



http://kissegirl.bloggagratis.se/2012/04/28/7823947-galtstrom/

#12 - Marlene W

Mina barn gillar något så enkelt som kalla pannkakor! Det är "det godaste som finns någonsin" enligt min lilla Milo på 3 år :)

#13 - Sara

Jordgubbar, vin och trevligt sällskap:)

#14 - Emma & Wilma

Det bästa jag visste när jag var liten och vi var på utflykt var att äta kalla pannkakor och jag ska erkänna att jag är svag för det än! :)



Kram Emma

#15 - Lina Johansson

Jag är faktiskt riktigt bra på sallader så en hemmagjord kycklingsallad sitter finfint på picknicken :)

#16 - Lina Johansson

Jag är faktiskt riktigt bra på sallader så en hemmagjord kycklingsallad sitter finfint på picknicken :)

#17 - kristin- vivre la vie

på picknick är definitivt liberos våtservetter som är favoriten! för kladdigt blir det, både för stora och små...

Men i matväg är det nog en mumsig kycklingsallad med fetaost och rostad lök...

#18 - mathilda

Matmuffins vill vi ha med och en stor kaffetermos till mamma och pappa så vi sitter lääänge och barnen kan leka och upptäcka platsen :-)

#19 - Marie Ström

Frågar jag våra barn så är det - PANNKAKOR och risifrutti mamma :D Så det är mitt svar.

#20 - Terese

Kycklingsallad med fetaost är det absolut godaste att ha med på en picknick och är uppskattat av hela familjen :) Mvh Terese

#21 - Nelin

Åh, jag måste säga tunnbrödrullar med ost och skinka. Så enkelt men så gott! Och vilken nostalgi, det fick vi alltid när vi var små och var på mulleutflykt eller åkte till mormor och morfar.

#22 - Vivi

Fantastiska muffins med morot,äpple och yoghurt i, söta, men ändå nyttiga och möttande. Förgyller picknicken och kan också användas som muta för otåliga barn i vagn. Det är mitt picknick-trumfkort!

#23 - Helene

Zackarias favorit är nog en ellas kitchen, superbra!

Min favorit är nog oboy och limpmacka som man fick när man var liten :)

#24 - Jessica S

Ett glatt humör! Glada barn o glada föräldrar gör vilken utflykt som helst till en fröjd!

#25 - Jessica S

Ett glatt humör! Glada barn o glada föräldrar gör vilken utflykt som helst till en fröjd!

#26 - Belinda

Det självklara är ju något ät- och drickbart.

Men på picknick tar jag alltid med 2-3 böcker, dom läser vi när vi fikat färdigt och alla barn sprungit av sig. Vi lägger oss i en hög på filten i gräset och läser några böcker! Det rekommenderar jag verkligen, det är så mysigt!

#27 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Pannkaka, melon var min favorit som mindre, än är Elias så liten men Ellas kitchen är nog det vi helst tar med åt honom när vi ska iväg! :)

#28 - Karin

Åh utflykter gör vi mycket, speciellt nu när det börjar bli varmare. På sommaren är jordgubbar en favorit att ha med men även chokladmuffins och pastasallad går hem. Fast bästa kompisen på utflykter är nog tvättlappar! Då kan man leka, kladda så mycket man vill :)

#29 - Emmelie, mamma till Ebba och Hugo

pannkakor är alltid lätt och uppskattat och ta med, eller tunnbrödsrullar:)

#30 - Emmelie, mamma till Ebba och Hugo

pannkakor är alltid lätt och uppskattat och ta med, eller tunnbrödsrullar:)

#31 - Jeanettellyckligfruochtvåbarnsmamma

Nyponsoppa och banan älskar våra barn, vi vuxna vill ha kaffe. Våtservetter är ett måste till kladdet.

#32 - Thina

Favoriten är pasta sallad både på sommaren och vintern det är enkelt och man kan blanda som man vill. Till efterrätt så kanelkullar. Vet man om att man ska ha lite bekvämare än en filt på marken så piffar de mesta tills

#33 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

Här hemma har vi 1 favorit som vi ofta gör när vi ska ut. Och det är perfekt att göra ett stort gäng och sen frysa in :)



favoriten är saftiga pizzabullar oftast med ost och skinka. men det går ju att variera rätt friskt på vad som ska vara i dem.. :) och pizzabullar fungerar ju lika bra på vintern som på sommaren.

#34 - Sara Elisabeth Norberg

Här så vill dottern ha med sin blåbärsmjölk & rån med skinka på. Så blir det lite frukt, just nu är det päron som dottern vill ha med



Så mamma har med sitt kaffe & kameran för att få nå fina bilder att ha som minne=0D

#35 - ♥ Sojka ♥

Favoriten på utflykt är korv! Isak är så galen i det så det är det som funkar bäst. Måste dela mig mig av det förresten. :)

Här finns bild på Isak när vi har picknick på gården. :)

http://www.sojkasframtid.se/nu-njuter-alla-av-solen-aven-vi/

Vilken perfekt vinst och den kan dem ju även ha till dagis! :) Isak tycker dessutom det är så kul att ta min väska och låtsas att han ska ut och nu kan han få sin egen. :)

#36 - Klog

Det allra bästa att ta med på picknick är pizza snurror. Alla i familjen får göra sin favorit sort och sedan fryser jag in dom. (då barnens ålder är mella 1 och 10 år är inte smaken densamma) Bara att plocka fram när det är dax för picknick. Och självklart ska det även med något sött och gott som muffins eller kärleksmums.

#37 - Sofie

Att ha med antingen kalla pannkakor med smör och socker på eller hembakade köttfärspiroger är favoriterna i min familj. Dessa var även mina favoriter som liten. Mums.

#38 - Fröken M

Bullar, saft, kaffe och ett gäng vänner till både mamma och barn :)

Sen myser och leker vi i solen hela dagen !!

#39 - Saga -mamma till Emilia

Melon! I alla dess former och färger! Vattenmelon, honungsmelon, de är alla underbart sötsliskiga törstsläckare en varm sommardag på stranden :)

#40 - Therese Isak&Theas mamma

Pizzabullar eller saft och kanelbullar <3

Hoppas vi vinner ryggsäcken för Isak har presis börjat bland de stora barnen,,(3-5) Och de ska åka till Skrylle den 21/5 (hans första utflykt med förskolan) Och ajg är gårtfärdig att min lille blivit stor.. =/ Och Då kan Han ha picknick med Lillasyster Thea (f9/4-12) så slipper jag asa med mig underlägg ;)

#41 - Zanne

Vår favoriter er Pölsehorn samt Pizzasnegle (danska) dom är super lätta at baka, och goda till picknick eller utflykt :)

#42 - Lina

Åå jag vill ju vinna :)



Mitt bästa och enklaste och godaste tips är massa färsk frukt och sen såklart hembakta bullar, det slår ju aldrig fel ;)

#43 - Tess79

Min dotter uppskattar kalla pannkakor, lätt att ta med också. Jag brukar göra dom på kokosmjölk så dom blir söta och goda!

Sallad är en favorit hos mig; går att variera så mycket. En favorit är med fetaost och melon, fräscht och gott!

#44 - Tess Lindström

Vår favorit att ta med är kalla pannkakor med sylt. Ungarna bara älskar det. Till efterätt vill de gärna ha mammas bakade muffins eller bullar som pricken över iet. För att jag oxå ska kunna äta pannkakor e de laktosfria och supergoda med lite vanellinsocker i.

#45 - Katja

Sommarfavoriten att ha med sig på picknicken är färska frukter och bär och till efterrätt en god brownie. Ett måste att dricka till är en läskande och kall hemgjord lemonade. Mums!

#46 - Josefine

Varm oboy, helt klart!

#47 - Frida Thorsell

För sonen är det än så länge banan, han är 11-månader gammal. För mig är det baguette fylld med creme fraiche, köttbullar, riven ost och riven gurka mums :)

#48 - Jennifer

På sommaren är det bästa små plättar med himma gjord jordgubbssylt och iskaffe, mums

På vintern är det helt klart skogaholmslimpa med ost och varm choklad att avnjuta efter en skridskotur på isen

//jennifer

#49 - Karin

Det bästa att ta med på utflykten och picknicken är så klart älsklingen<3 Perfekt blir det när man toppar det hela med lite alkoholfritt bubbel (gravid), jordgubbar, melon och nybakad baguette med färdiga röror och färskost! Mmm...

#50 - Ida-Maria Feldfoss

Mmm... kalla pannkakor och grillade kycklingvingar är min absoluta favorit! Ser fram emot att snart kunna packa korgen och ge oss ut i naturen. Mums!

#51 - Lotta Larsdotter

Tunnbrödsrullar med olika fyllningar och färsk frukt!

#52 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Frågar man Melvin så är det pannkakor som gäller, jag tar dock gärna med mig tunnbrödrulle med massa pepparrotsvisp och hamburgerkött, supermumsigt.



Har länkat här



http://molnboanna.blogg.se/2012/may/liberokit-145.html

#53 - madde

En komplett picnic enligt dottern är: Grillade kycklingvingar, frukt, bullar och juice.

Det blir ju ofta nu när värmen kommit att man tar med sig lite mellis ute då blir det oftast frukt och juice.

#54 - Ingrid - Mamma till Zelda

Min sambo har aldrig varit den här utflyktstypen, men nu när vi har barn kommer det nog bli ändring på det!



En favorit kommer att bli kall pastasallad med kyckling, fetaost och soltorkade tomater, frukt och bullar!

#55 - Agnes, gravid V. 38

Å detta skulle vara ett perfekt startkit för mig och lilla kommande Ärtan.



Vad är favoriten att ta med sig på picknick eller utflykt?

Mitt svar:

Det viktigaste för mig på en picnik är en STOR filt, helst två, jag struntar i saker att äta osv bara jag har en riktigt redig filt! :)

#56 - Agnes

Massa goda frukter och grönsaksstavar, tex saftig melon och morötter, samt någon god dipp :)

#57 - sussi

det är helt klart muffinsen med vispgrädde och jordgubbar som man bakar med barnen.omtyckt av både vuxna och barn :)

#58 - Anette

Pizzabullar, smoothies och fruktsallad om det är en utflykt med familjen.

Om jag och maken skulle få en stund för oss själva så är det skaldjurssallad och skumpa som gäller ;-)!

#59 - Farmor o Mamma Mia

Ett glatt humör, två barnbarn, tre barn, tre svärdöttrar och svärson, en man och en korg full med småplock som kalla pannkakor, köttbullar, små tomater, knäckebröd tub mjukost dryck, kaffe liten kaka eller frukt...baren de små gillar mango...två eller tre stora filtar, våtservetter, blöjor till små barnen. glädje i massor, skrattårar ibland och enkamera...

#60 - SjungandeMamman

Vi har ännu inte haft vår första riktiga familjepicknick men ser mycket fram emot den! Smoothie är ett måste i vår (kommande) sommarpicknick-korg. Kan varieras i det oändliga, är svalkande & törstsläckande och uppskattas av både liten och stor.



♪♫•

#61 - Victoria

Varm choklad och ostsmörgåsar

#62 - care69

Favoriten i matsäcken året runt är; Tekakor med stekta ägg.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/05/14-maj-vinn-ett-kit-fran-libero.html

#63 - sandra beifeldt

Åh de finns ju så mycket gott att ta med sig när man ska på picknik , fast jag tycker alltid att man ska ha med sig någon god fruktsallad att njuta av efter att man har fått i sig något matigt så som en fräsch och god pastasallad kanske , eller min favorit ost och skinkbaguetter med sallad , gurka och tomat , till barnen kan man ha med sig plättar , göra små min smörgåsar som ser ut som små hamburgare så dom är roligare att plocka i sig . och ett måste på vintern är ju varm oboy :)

#64 - Spacegirl

Favoriten är limpa med ost och varm choklad :-)

#65 - Lindah

jag vill gärna vinna. favoriten att ha med i vår lilla familj är egenhändigt gjorda wraps. då kanalla få den fyllning de önskar = alla blir nöjda och glada :)

#66 - Helena Lindgren

Eftersom jag inte äter fikabröd så blir det en macka med ost och gurka på. Gärna mammas hemmagjorda tekakor det slår allt. Och så till det så dricker jag hemmagjord rabarbersaft. och nu på sommaren så passar jag på att plocka med några jordgubbar från vårat egna jordgubbsland. Sen så ett trevligt sällskap är inte helt fel heller. Har man allt detta så blir pickniken perfekt.

#67 - Marianna

Oh det blir pirog eller pasta sallad sen frukter o chocklate chip cookies för fika.

#68 - Kerstin

Absoluta favoriten ör kanelbullar! Ja och så barnbarn, lånebarn, bonusbarn oavsett om de bor korta eller långa stunder :) älskar ta med mig barn på pippi-letar äventyr i skogen :)

#69 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Jag är med och tävlar!

Det beror lite på vart man ska någonstans eller vad man gör på sin utflykt. Oftast brukar vi ha kall kycklingsallad med pasta och massor gott i. Annars brukar kalla pannkakor med sylt och frukt fungera bra.

Enkelt att göra- enkelt att ta med och gott att äta! :)

#70 - Maria L

Ett bra tips om man tex ska äta pannkakor med sylt eller fyllda tunnbrödsrullar är att servera dessa i kaffefilter. Minimalt med kladdiga händer och mat på kläderna!

#71 - Jennysen

Kalla pannkakor med smör, kanel och socker på! Smakar ungefär som kanelbullar! :D

#72 - wing you

As a jags fan, I agree with you. The Jags haven't had consistant WR since Jimmy Smith and Keenan McCardell. QB's always look better with WR's that can run a route, get open, catch a ball and run with it.There have been glimpse's of light but not enough to continue on the past path. I'm sure Gene Smith stands behind his decisions, but it's not enough. With a new owner willing to bring the Jags into the 21st century it's time for Gene Smith to step up. GO JAGS!