bambi

Vinn sjalselen Dreamy Dot!

Denna vecka har ni chansen att vinna sjalselen Dreamy Dot. Vi bar Leah mycket i sele och det var oerhört praktiskt och helt enkelt en nödvändighet då hon ville bli buren mycket!



Sjalselen är en svensk innovation som kombinerar bärsele och bärsjal i ett. Den har bärselens enkelhet och säkerhet samt bärsjalens närhet och ergonomiskt riktiga positioner för barnet. Med Sjalselen är man flexibel, kan enkelt ta sig fram dit man önskar och gör tex. semesterresan med utflykter, strandpromenader eller citypromenader till ett nöje för både barn och vuxen. Bakom produkten står den kvinnliga entreprenören Ulrika Billingham utbildad på Konstfack i Stockholm. Produkten går att använda från nyfödd upp till 15 kilo och kostar ca 1 195 kronor.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla om denna underbara sjalsele är att lämna en kort motivering till varför just du bör vinna! Måndagen den 7 maj utser jag en vinnare!




Här kommer vinnarna i dom senaste tävlingarna:

♥ Sojkas framtid ♥ om Vinn en unik pedagogisk leksak från Kid-O:
Men vilken rolig sida! Bättre än väntat! Tack! :)
Min absoluta favorit är http://www.bamarang.se/damn-heels/ Dem måste jag helt klart ha och till vilket pris! :O

Nu kan jag ha på mig dem där klackarna jag inte vågar ha på mig på fest haha.

Jag vill vinna denna leksak till Isak för jag vill prova något pedagogiskt, jag tycker att han är lite sen med språket så kanske kan vi använda detta till lite lekar som kan utveckla honom! :)



Linda m. 3 om Vinn en skön sommarkofta!:
Jag har gillat provrummet och röstat på din blogg:). Jag har de senaste tre månaderna minskat nästan tio kg genom att äta sundare och motionera mera. I dag sprang jag t.o.m. en mil för första gången på många, många år. En fin kofta i en mindre storlek hade varit en härlig uppmuntran till att fortsätta att kämpa på.

mvh Linda B
#1 - Malin

Jag är med och tävlar, dock inte till mig själv utan till min styvmor som snart ska föda min lillasyster :D Jag längtar otroligt mycket och det vore så kul att ge bort denna som jag vet skulle uppskattas enormt och underlätta hennes vardag då hon även har en äldre flicka att passa opp. Sen tror jag även att jag skulle få ärva sjalen då det är dags för mig att få barn :)



kram

#2 - Monia

Jag vill vinna för att skona min rygg! Lillan vägrar ligga själv och vill bli buren dygnet runt, så har hon varit sedan födseln. 2007 bröt jag min rygg i en bilolycka så varje dag är verkligen en plåga för mig att bära runt henne :( Sambon går i skolan om dagarna men kommer hem på lunchen för att avlasta mig, sedan går han runt och gungar henne på kvällarna så jag får vila. En bärsele skulle göra så att jag kan njuta mer av min lilla skatt på dagarna då hon är som mest krävande och vill bli omkringburen!



Vi skulle kunna städa, diska, gå omkring och titta på blommorna och gardinerna (som hon älskar att titta på), oj va mycket skoj vi skulle kunna göra i hemmet med en glad mamma som orkar bära och en nöjd bebis :)



#3 - ♥ Sojkas framtid ♥

Nämen gud så skoj att jag vann! Känns helt overkligt då jag har varit med i en stor mängd tävling på sistone och inget händer ha ha. :)



Mejlar dig!



Krams!♥

#4 - marita

Precis vad jag letet efter! Har burit mina åtta barn i bärsjal, men nu är min rygg slut! Har en sex månaders tjej som jag såå gärna vill bära, men har inte ekonomi att köpa själv,

kram på dig!

#5 - carro

hej! Jag vill jättegärna vinna den här sjalen, är gravid med mitt andra barn, min första ville bli buren exakt hela tiden och hade kolik, så den här gången vill jag vara väl förberedd med en bra sjal, att den är ergonomisk är jätteviktigt för mig då jag har fibromyalgi och har svåra smärtor av det. Nu i slutet av graviditeten vart jag lämnad av pappan till barnen, så jag vore såååå glad att slippa en extra utgift :)

#6 - Sara

Åh detta är en tävling för mig! Har alltid velat prova sjal men vågar inte köpa någon ifall man kastar pengarna i sjön.. Med sonen lånade vi en babybjörnsele som han inte alls gillade:( han ville bli buren nära hela tiden och om nästa bebis är likadan skulle bärsjalen vara en räddning för både rygg och storebror!

#7 - Linda m 3

Jag har mailet tillbaka till dig om koftan. Alldeles överlycklig över den fina vinsten:):)! Tack tack TACK!!

#8 - Jenny

jag vill vinna denna till en bekant som är gravid och har jätteont i ryggen. Hon letar efter en bra bärsele och det vore jättekul att få göra henne glad med att vinna denna åt henne. :) Det skulle kanske bli en bra öppning till att bli mer än bekanta? :)

#9 - Sara Norberg

Jag skulle vilja ha nått som skonar min rygg å är bra för mitt barn, har hört att denna ska vara bra men när man går på lägsta mammapeng så har man inte råd att köpa en sådan. Så skulle bli jätte glad om jag vann denna, den behövs nu i sommar då dottern vill börja gå i skogen. Vill helst slippa ha vagnen då sonen ska följa med oss. Så håller tummar å tår nu, vill ha den där =0D

#10 - Nathalie Eriksson

Jag skulle vilja vinna då jag har en vän är gravid och jag skulle vilja ge henne denna i present

#11 - Kamilla - Mamma till Oscar och Nicole

Låter som en helt underbar produkt!

Jag är uppvuxen med att vistas mycket ute i skogen, har alltid fått följa med min pappa ut och plocka bär och svamp och skulle gärna låta mina barn få växa upp på samma sätt. Att få vinna den här skulle underlätta väldigt mycket då minstingen bara är 4 månader nu och det går inte att ta sig fram med vagn där vi brukar vara och plocka bär.



Underbar blogg, hoppas att ni haft en trevlig valborg! :)

#12 - Sara Lindgren

Jag har en liten tjej på snart 3 månader med mjölkallergi och mjölkkolik som gärna vill äta och vara nära hela tiden. Så denna skulle underlätta otroligt mycket! Då kan jag ha armarna fri att leka lite med storebror på 2 år som tycker att mamma bär på syrran lite väl ofta :)

#13 - Lone

åhh en sån vill jag verkligen vinna!! väntar mitt andra barn, var beräknad igår, så nu är det inne på övertid. tänker på hur praktiskt och mysigt att bära i en ergonomisk sjal-sele så jag kan vara med stora ungen (2,5 år) o leka. har följt din blogg i ca 3 år och diggar den jättemycket även om jag är dålig på att kommentera! :-)

#14 - Nika

Åh vilken underbar bärsjal! Jag är gravid med mitt första barn och har letat runt efter bärsele/sjal men inte hittat någon jag riktigt fastnat för. Dreamy dot ser perfekt ut! Det är så mycket inköp som behöver göras, jag har en hel lista med saker som måste inhandlas innan bebisen kommer. Att få hämta ut en fin bärsjäl på posten hade varit kanon!

/Nika

#15 - Johanna

Jag vill vinna en sele eftersom att min son är 7 månader och väger redan 10 kilo. Dessutom är mina axlar förstörda efter hans tvillingsystrar med kolik. Vore guld värt!

#16 - Aniika

Måndagen den 7 maj är BF för världens finaste svägerska Jenny. Efter otaliga IVF-försök lyckades hon och hennes man bli gravida på första försöket, och nu kommer snart en mycket efterlängtad liten gosse. Överst på Jennys önskelista står en bärsele, hon skulle bli så glad för denna!

#17 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Jag är gärna med!

Varför jag vill vinna?

Jag hoppas på att Robin kommer få ett syskon, någon gång och den skulle vara perfekt då! Till Robin hade vi en bärsele, som inte funkade alls, tyvärr... Så den blev nog bara använd 2 gånger. Men den här ser smidig och lättanvänd ut! Eftersom jag har vänner som ska ha barn så kan jag ju låna ut den till någon av dom tills vi får en egen liten knodd igen:D



Hoppas verkligen jag får chansen att testa den här!

KRAM

#18 - Elin Maria

Åh, en sån skulle jag vilja vinna till min vän som har en liten skrutt på 5 veckor. Han (skrutten, inte kompisen) är extremt sällskapssjuk och vill inte ligga själv en vaken minut, så hon har svårt att få tiden att räcka till och blir rätt trött av allt bärande. En sjalsele vore helt perfekt för henne, så att ungen kan vara med utan att bäras hela tiden. Hoppas hoppas!

#19 - Marlene W

Jag har två barn på 3 och en soon to be 1-åring. När vår lilla dotter var 4 månader drabbades jag av en inflammation i ena höften som gjorde att jag knappt kunde gå. Efter några medicinkurer och besök hos sjukgymnast kan jag nu 6 månader senare NÄSTAN röra mig som vanligt igen. Men kombinerat med ett knä som krånglar och värk i rygg och axlar har jag knappt burit min dotter senaste tiden. Jag har prövat två olika bärselar men båda har belastat fel. Har suttit och kikat på bärsjalar senaste månaden och funderat på om det kan vara en lösning. Det ser så bekvämt ut! Skulle vara underbart att få ha min dotter i "famnen" igen utan att behöva sitta ner. Speciellt nu när sommaren närmar sig och vi planerat in små roadtrips! Håller tummarna för att jag vinner :) Kram

#20 - Emma

Nu när jag på stan vill ut och springa, är det bra att min lilla Wilma på magen bära för att slippa trängas med vagnen. Detta skulle underlätta mycket då hon gärna vill bli buren.



Kramar

#21 - Jessica

Jag har nyligen fått mitt första syskonbarn, en söt liten tjej ala Budda-style. :) Trots att hon inte är mer än lite drygt en månad väger hon ändå rätt mycket, och speciellt då man hållt henne ett tag. Jag skulle vilja vinna denna sjal-sele för att dels skona hennes föräldrars ryggar, men också min egen de gånger vi träffas. Det hade varit otroligt kul för mig att kunna ge bort en sådan present som inte bara är kul och bra att ha, utan förmodligen alldeles nödvändig efter en tids användning!

#22 - Frida Thorsell

Vi har testat med sjal men jag lyckas tyvärr inte med knytningen och sele har vi inte hittat någon som fungerar längre tid för mig. Denna sjalselen skulle vara perfekt för oss så att sonen blir nöjd.

#23 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är inte med men har lagt en länk i min tävlingstipsarblogg



http://molnboanna.blogg.se/2012/may/sjal-75.html

#24 - Åsa Lindgren

Skulle så gärna vilja vinna en BRA sele till mig och min 4-månaders. har provat både Babybjörn och någon "vanlig" sjal men kommer inte riktigt överens med dem.

#25 - Lisa

Jag väntar nummer två i sommar och blir denna bebis likadan som storasyster så behöver jag bära myyycket... denna sjalsele verkar perfekt!

#26 - jessamy

För att bära i sjal är det bästa som finns. Har en trikåsjal som blivit använd till två barn som nu är helt utsliten. Våran oplanerade trea väntas i juli så en ny sjal vore det ultimata för mig

#27 - Emma S

Vill jättegärna vara med och tävla :-) Dock inte till mig själv. En nära vän till mig väntar sitt första barn i slutet av sommaren. Det är dock så att hennes sambo har problem med ryggen och har därför fått sluta jobba och sätta sig i skolbänken igen. För att han ska få så stora möjligheter som det bara går att bära sitt barn vore det super om dom fick sig ett bra bärsystem och tycker den här bärselen ser ut att kunna funka bra för dem :-) Vet dessutom att iom att han är student kommer det inte finnas något utrymme för dem att själva unna sig något likt det här.

Så håller tummarna för att jag kan få möjlghet att glädja dem med den här fina bärselen :-)

#28 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Den verkar toppen! Elias är en knäbebis och vill gärna vara med hela tiden, men han växer så det knakar och det blir allt tyngre och tyngre åt min onda rygg. Sjukgymnasten skäller och gnäller och huvudvärken jag har går aldrig över, inte ens försäkringsbolaget ville ge mig en bra försäkring pga min rygg/nacke/axlar. Detta skulle nog vara ett bra alternativ för mig och kanske kan även vi få långa mysiga promenaden utan barnvagnen i sommar. Den 16maj fyller jag gammalt tycker jag själv, alla andra också eftersom jag i något år fått höra att nu är du så gammal att du inte behöver några presenter. Men kanske att jag kan få en i år? ;)

#29 - My

Jag har alltid varit väldigt aktiv med hundar och hästar. Möjlighten till att fortsätta vara ute och göra det jag tycker om utan att känna mig hindrad pga av att vagnen inte kommer fram skulle uinderlätta massor. Min lilla kille är nu 7v och vi vill kunna njuta och ta vara på den friska luften och framför allt naturen nu under sommaren :)

#30 - Raluca, mamma till Jonathan och Emil

Hej,

Verkligen toppen sjalsele. Det har jag letat med lup efter. Min Emil tycker om att vara nära mamma, men mammas rygg orkar inte med en vanlig bärsele så denna verkar underbar, det som är bäst i detta fallet är att jag kan ha honom vänd framåt som i en sele men ändå avlasta min rygg som en sjal. Skulle bli kul att vinna denna.

Tack för en underbar blogg.

#31 - care69

Jag är gärna med, har svag rygg och sviter efter foglossning och denna skulle vara perfekt när sladdis anländer...

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/05/7-maj-vinn-sjalselen-dreamy-dot.html

#32 - Kapten Bombus

Min sambo som är latare än mig (går det?) skulle passa perfekt i Dreamy doten.

Nej, inte att jag tänker bära runt på honom, han har lagt på sig allt för många gravkilon redan, utan att han slipper tänka på att knyta, vira och bli en mumie varje gång Kotten ska bäras!



#33 - Linn

Åh, vilken perfekt blandning av sjal och sele!



Jag väntar mitt första barn vilken dag som helst och drabbades av riktigt jobbig foglossning redan i vecka 8, dvs för många många månader sedan och har knappt kunnat röra mig sedan dess. Normalt sett är jag en sådan som går ut och går flera gånger i veckan men det här året missade jag både höstens, vinterns och vårens härliga promenader och känner att jag har mycket att ta igen. Nu är det enda jag längtar efter att kunna komma ut och röra på mig igen och få njuta av sommaren tillsammans med min lilla bebis. Det vore helt perfekt att kunna gå runt med denna Dreamy dot.

#34 - mathilda

Kom nyss hem från våra vänner, dom har kämpat länge för en liten och nu är det snart äntligen dax. Dom är otroligt aktiva i allt från vandringar till båtliv och jag insåg rätt fort när hon visade mig vagnen att den perfekta välkommen till världen presenten är en bärsele eller sjal!

Så jag gör ett försök och hoppas på tur för den här verkar ju supersmart!

#35 - Johanna

Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna sjalen till min syster som har en 8 veckor gammal lite pojke, och som av olika anledningar blivit ensamstående. Att kunna bära bebisen i sjalen skulle hjälpa henne mycket med allt arbete där hemma! Nu håller jag tummarna! Hälsningar Johanna!

#36 - Tess, mamma till Ella.

Åh vad jag skulle vilja vinna den här! Ser kanonbra ut, och säkert jätte bra nu till sommaren. På alla dessa mysiga marknader tex, alltid trångt med vagn ochmed en sån är det lättare att gömma sig från sommar regnet hihi! Både jag och min sambo skulle bli överlyckliga över att få vinna, till våran lilla tjej Ella :)

#37 - Lotta L

Mitt första mycket efterlängtade barn kommer i sommar efter 2 års försök och två missfall och och det skulle vara fantastiskt att få bära runt vår skatt i denna mycket användbara pryl!

#38 - Helene

Jag skulle gärna vilja vinna en bärsjal då det var något jag saknade till våran son Zackarias, han hade kolik och jag skulle verkligen behövt den då. Så att ha en till nummer två vore guld då jag även skall jaga Zackarias. :)