bambi

Måndag - bönan puffar, Odd Molly rea och en urban legend

Zack hade bråttom till förskolan imorse.

Jag kände bebisen imorse väldigt tydligt, bara en puff. Men det kändes bra. Innan så har det bara vara otydliga rörelser och så vet man inte om det är bebisen eller bara gaser i magen...

Jag har varit så arg på bönan i magen eftersom den har fått mig att må så dåligt, så jag hoppas att jag snart ska kunna känna glädje och värme när jag tänker på bönan.

Men jag förstår inte hur jag ska kunna älska bönan ens en bråkdel av vad jag älskar Zack. Imorse så gick sambon upp med Zack och då var jag tvungen att ropa att jag ville krama plutt så att dom kom in till mig i sovrummet. Jag hade ju saknat Zack under natten!



Jag har fått några frågor angående webbutikernas reor på Odd Molly. Jag tycker att det brukar vara väldigt utplockat och det kan vara svårt att hitta något om man har dom vanligaste storlekarna. Det brukar nästan vara lättare att hitta något man vill ha i dom utländska webbutikerna än dom svenska. Sen brukar långt ifrån alla svenska webbutiker ha någon rea alls på Odd Molly (vilket är lite trist).

Jag skulle rekommendera att gå på fysiska butikers rea på Odd Molly, mycket större chans att hitta något man vill ha. Men om man inte har den möjligheten så får man försöka vara snabb för det försvinner fort från webbutikerna.



En vecka kvar - Glöm inte att vara med och tävla om ett presentkort från o-råsa, ingen blogg behövs!



Sen verkar det som om den där ormhistorien (se förra inlägget) var en urban legend. Men det var en sån läskig historia så jag ville dela med mig va den  :)

#1 - Malin

Åh vilken fin design du har fått! den passar dig perfekt :] log när jag klickade in mig här så måndagen började mycket bra. Kram, ha en fin dag.

#2 - Jessica

Det är supersvårt att föreställa sig hur det kommer att vara när nummer två kommer. Men, det blir bara mer kärlek, så du har något att se fram emot efter allt illamående.



Snygg design!

#3 - Mia

Gillar nya designen! :) Angående Odd Molly rea - du pratar om att besöka fysiska butikers rea...men när startar dessa butikers rea då? Mellandagarna? Eller först i januari? Allt gott!

#4 - Angelica

Fin blogg du har. Hoppas bönan är snällare mot dig snart. =)

#5 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

Mia: Det är ju lite olika. T.ex. så hade Pure and Simple (vid Mariatorget) 50% på Odd Molly redan den 1 december förra året. Men dom flesta väntar oftast till mellandagarna.

#6 - Rövarmamman♥

Jätte fin den nya designen blev!

#7 - Fru Evelina

din nya design är verkligen kanonfin!!

mysigt med bebisbök också =)



kram!

#8 - unique

Har hört att föräldrar är väldigt oroliga för att inte kunna älska barn nr 2 lika mycket, men tror faktiskt inte du behöver oroa dig =) Kärlek finns i massor