bambi

Alltid utrustad med kamera?
Marie om Det här med potträning gick ju inte så bra...:

Tack för en bra blogg! Men måste samtidigt fråga om du jämt går omkring med kameran/mobilen? Om ja leker med mina barn säger de jämt "Mamma du måste lägga bort mobilen annars kan du inte leka"



Svar: Jo, jag har ju oftast kameran med mig i väskan eller nära till hands här hemma. Det blir mycket fotande varje dag. Ibland säger Zack till (som när jag filmade honom här) men oftast så tycker han att det är roligt att bli fotad och han är nog ganska så van eftersom jag alltid har fotat honom mycket.

Sambon har till och med blivit överraskad dom få gångerna jag INTE har haft med kameran och vi har gjort något speciellt. Men det är ju inte bara till bloggen som jag fotar saker, för dom flesta bilder hamnar inte i bloggen. Men jag är rätt så bloggskadad och tänker direkt på bloggen om någon av barnen gör något roligt eller om något oväntat händer och då är det roligast att ha lite "bildbevis" och jag gillar att ha mycket bilder i bloggen  :)
#1 - Ylva

Vet precis hur det är. Jag har också med mig min kamera överallt fast nu har flickorna tröttnat på att bli fotade hela tiden.