bambi

Idag har jag inte varit på jobbet, utan jag har varit här:

Det var nämligen huvudförhandling i målet mot han som kastade ut sin tv på vår bil. Ni som inte har hängt med, kan läsa mer här och här.

 

Han som hade kastat ut tv:n var inte ens där (vilket var lite skönt), han var tydligen utomlands och eftersom han redan hade erkänt så kanske det inte fanns så mycket för honom att säga. Vi fick höra vad han hade sagt under förhören. Han hade inte varit drogpåverkad utan han hade druckit 5 öl och 2 whiskey ute på krogen och sen när han kom hem så hade hans tv inte fungerat. Eftersom han inte kunde leva utan sin tv så blev han så arg och skulle kasta den i väggen, men istället blev det igenom fönstret.

Jag fick sitta bredvid åklagaren och jag behövde inte säga så mycket, bara att summorna på det vi krävde av honom stämde..osv.

Men domaren dömde att han ska betala oss det vi kräver av honom (nästan 18000 kronor för reperation av bilen). Om inte han betalar så kan vi kontakta Brottsoffer myndigheten, vilket vi troligtvis kommer behöva göra. Jag har inte allt för stora förhoppningar att vi kommer få några pengar.

Efter gårdagens incident så har jag införskaffat lite nödproviant som alltid får finnas i handväskan (jag hade även en kanelbulle, men den åt jag upp):

#1 - Hanna

Halloj! Jag ville bara säga att jag gillar din blogg jättemycket! Du verkar ha sunda värderingar och gör ett jättestort jobb me din blogg! Lycka till med allt och fortsätt som du gör! :) Förövrigt är jag avis på din fina oddmolly samling! Du är duktig på att matcha plaggen och ser alltid dressad ut fast det inte blir för mycket. Keep it up :) Kram